B.Vanspor afişleri bir bir asılıyor

B.Vanspor’un TFF 2. Lig’e yükselmesinin ardından afiş, pankart ve billboard reklamları da görülmeye başlandı. Kentteki esnaflar takımın bir üst lige çıkmasını cadde ve sokaklara astıkları afiş ve pankartlarla duyururken, billboard reklamlarında da B.Vanspor’a yer verilmeye başlandı.

B.Vanspor afişleri bir bir asılıyor

            TFF 3. Futbol Ligi 2. Grup’ta sezonu 3. Sırada tamamlayan, play-off maçlarında Karşıyaka ve Esenler Erokspor’u geçerek bir üst lige yükselen B.Vanspor kentte büyük sevince yol açtı.

 


      B.Vanspor’un play-off’tan şampiyon olarak 2. Lig’e adını yazdırmasının ardından esnaflar, işadamları ve spor severler kenttin cadde ve sokaklarına afişler ve bayraklar asarken, bazı billboardlarda da B.Vanspor reklamlarına yer verildi.


            Takımın başarısının ardından afiş, pankart ve reklamların daha fazla olması gerektiğini söyleyen taraftarlar ise, “Bazı şehirlerde bu tür durumlarda çok daha fazla duyarlılık oluşuyor. Van’da cadde ve sokaklardaki afiş sayıları çok az. Billboardlarda da sadece birkaç B.Vanspor reklamını görüyoruz. Aslında bu reklamların sayısı daha fazla olmalı” yorumunu yaptılar.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2019, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29