Ak Parti Teşkilatı'ndan, 'hayırlı olsun

İlçe Kongrelerini tamamlayan AK Parti Van İl Başkanlığı, yeni yönetim kurulu üyeleri ile tanışma ve' Hayırlı olsun' ziyaretleri başlattı. Bu kapsamda ilk ziyaret Özalp ve Saray ilçelerine oldu.

Ak Parti Teşkilatı'ndan, 'hayırlı olsun

     AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Milletvekili Abdulahat Arvas ile beraberlerinde Teşkilat Başkanı Çağatay Akyol, Tanıtım ve Medya Başkanı Ferhat Atacan ile birlikte ilk olarak Özalp İlçe yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

   Pandemi kurallarına uygun olarak Öğretmenevi Bahçesinde bir araya gelen Türkmenoğlu ve beraberindekiler, burada Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri ile tek tek tanıştılar. İlçe Başkanı Ercan Ağar yaptığı konuşmada pandemi sürecinde Özalp'a 50 milyon lira kaynak girişi olduğunu ifade etti. Ağar, partilerinin çıtasını Özalp'ta çok yüksek seviyelere çıkaracaklarını söyledi. AK Parti heyeti daha sonra İlçe Kaymakamı Abdulkadir Çelik'i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

   Ardından Saray İlçesine geçen heyet, burada İlçe Başkanı Yılmaz Bilmez ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.

Tanışma programının ardından İlçe Kaymakamı Yunus Ataman'ı ziysret ederek İlçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

     Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, partilerinin 2023 hedeflerine ulaşması için gecelerini gündüzlerine katmaya devam ettiklerini söyledi. Türkmenoğlu, " Üstlendiğimiz görevin bilinci içerisinde partimizi en iyi şekilde temsil etmekle mükellefiz. Halkımızla iç içe ve hükümetimizin icraatlarını anlatarak ailemizin daha da büyümesini sağlıyacağız. Özalp ve Saray İlçe yönetim kurulu üyelerimizi çok şevkli, heyecanlı ve güçlü gördüm. Teşkilatlarımızı diri tutacak aktivitelerimizi yeni yönetimlerimizle birlikte hayata geçiriyoruz. Sandık görevlimizden, mahalle Başkanımıza, eski yöneticilerimizden yeni yöneticilerimize kadar birlik beraberlik içerisinde partimizin büyümesini sağlayacağız." şeklinde konuştu.

   AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas'ta, yeni ilçe yönetimlerinin hayırlı işlere imza atacaklarına inançlarının tam olduğunu belirtti. Arvas, teşkilatlar ile uyumlu çalışmalar sergileyerek, partilerinin toplumdaki teveccühünü büyük oranda artıracaklarını sözlerine ekledi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2020, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29