Van Bölge Hastanesi'nde bir başarılı tedavi daha…

10 ay önce Hakkâri’de yüksek gerilim hattına kapılarak elektrik yanığı oluşan 67 yaşındaki Tahir Turan SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan başarılı tedaviler neticesinde sağlığına kavuştu.

Van Bölge Hastanesi'nde bir başarılı tedavi daha…

    VAN SBÜ tarafından yapılan açıklamada, “10 ay önce Hakkâri İlinde yüksek gerilim hattına kapılarak elektrik yanığı gelişen 67 yaşındaki Tahir Turan hastanemiz Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Hakan Köksal ve VEAH Yanık Merkezi Ekibinin başarılı operasyonları sonucu sağlığına kavuştu. Hastanemize durumu ağır şekilde başvuran Tahir Turan'ın ayak, baş ve boyun kısımlarında 3. ve 4. derece yanıklar mevcuttu. Yanık Merkezimizde anestezi altında yanık debridmanı, greftleme (doku nakli) ve fleple onarım işlemleri gerçekleştirildi” ifadelerine yer verildi.

     Tedavisi tamamlanan hasta Tahir Turan, “Böyle büyük ve zorlu operasyonların Van Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde yapılmasından oldukça memnun kaldık. Doktorlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

    Başhekim Doç. Dr. Sebahattin Çelik 10 aylık tedavi sürecini hastane ekiplerince başarı ile tamamlayan hasta Tahir Turan’ı serviste ziyaret etti.

Başhekim Çelik, Uzm. Dr. Hakan Köksal ve hasta yakınları ile pasta kesimi gerçekleştirerek moral desteğinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2020, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29