Sünnetçioğlu'na, sağlık çalışanları adına plaket takdim edildi

Doğu Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık ve yönetim kurul üyeleri, ziyaret ettikleri Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu’na sağlık çalışanları adına teşekkür plaketi takdiminde bulundu.

Sünnetçioğlu'na, sağlık çalışanları adına plaket takdim edildi

    DABB Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (COVİD-19)salgın hastalığı sürecinde, Van İl Sağlık Müdürlüğü’nün başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, Müdür Sünnetçioğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

    Van İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu ise, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkürlerini ifade etti.

    Doç.Dr. Sünnetçioğlu, Koronavirüs salgını nedeniyle önemli bir süreçten geçildiğini belirterek, “Tüm sağlık çalışanlarımızın bu süre içerisinde, gayretli ve başarılı çalışmalar yaptığına şahit olduk. Koronavirüs salgınını biz bir savaş niteliğinde görmekteyiz. Bu mücadelede Sağlık Bakanlığımız ve devletimizin desteği ile başarılı bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Tabiî ki bu anlamda vatandaşlarımızın da tedbirlere uyması gerekiyor. Sadece korona değil, birçok anlamda sosyal mesafe, el hijyeni ve maske kuralına uyulması gerekiyor. Sağlık Müdürlüğü olarak pandeminin başlamış olduğu mart ayından bu yana koronavirüs salgını konusunda çok dikkatli davrandık. Sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez Bey koordinatörlüğünde toplantılar düzenlendi. Bu doğrultuda gerekli önlemler alınarak vatandaşlarımızı da siz değeri Basın mensupları aracılığıyla bilgilendirmekteyiz” dedi.

Doç. Dr. Sünnetçioğlu, sözlerine devamla “Sağlık Bakanlığımızın tedavi algoritmasını sürekli güncelliyor. Biz sağlık çalışanları olarak ta insanlığa hizmet etmekteyiz; pandeminin başından bu yana sağlık hizmeti sunduk sunmaya da devam edeceğiz. Sürecin başında çok zorlu günler geçirdik, ama el ele vererek bu süreci atlatacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2020, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29