Ne olacak Vanspor'un hali

Bugünlerde sıkça sorulan sorulardan bir bu; Evet, gerçekten de ne olacak Vanspor'un bu hali…

Bu takıma kim sahip çıkacak? Mevcut yönetimin istifasının ardından sahipsiz kalan Vanspor, sahip ararken, tüm takımlar transferlerini bitirmiş hazırlıklara başlamış durumda.

Tabi durum ister istemez canımızı acıtıyor. Van'ın gönül verdiği ama sahip çıkamadığı Vanspor, böyle giderse eski Vanspor'un akıbetini yaşayacaktır.

25 Temmuz'da 3. Kez kongre yapacak olan kırmızı siyahlı ekibimize şu ana kadar aday ve talip olan yok. Temennimiz bir an önce bu karamsar havanın dağılması ve kentimize futbol heyecanının yeniden gelmesidir. Bunun için her şeyi bir tarafa bırakıp bir ve birlik olmalıyız.

Evet, TFF 2. Ligde gruplar belli oldu. Fikstürde önümüzdeki günlerde çekilecek. Ne yazık ki bu süreç bizim için buruk oldu. Bu kez önceki sezonlar gibi heyecanlanamıyor, sevinemiyoruz.

Sadece üzülerek bu süreçti takip ediyoruz. Çünkü takım ortada kalmış sahip çıkan yok. Şimdi Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'ü eleştirenler, buyurun takıma sahip çıkın.

Ama yine ortada kimse yok. Başarılı bir kulüp Başkanı bu kadar yalnız bırakılır ve eleştiriye maruz kalırsa olacağı budur.

Ne kimse gelir, nede kimse takıma sahip çıkar. Yazık ya takım sahipsiz kalmış ama halen sosyal medyada eleştiriler dozu düşmeden devam ediyor. Bu böyle olmamalı. Hani Vanspor candı, ciğerdi. Cana ciğere böyle sahip çıkılmaz.

Sahip çıkmak için her şeyi bir tarafa bırakıp birliktelik sağlamak, takıma sahip çıkılması için çağrılarda bulunmak lazım. Bunu yapıyor muyuz? Kesinlikle hayır. Aslında üzüleceğimiz nokta bu olmalıdır. Çünkü takımımıza sahip çıkamıyoruz. Sahip çıkanı da yerden yere vuruyoruz.

Destek yok, sadece eleştiri var. Ama eleştirinin de bir adabı, usulü ve zamanı vardır. İnanın zaman bu zaman değil. Zaman takıma sahip çıkma, sahip çıkana da destek verme zamanıdır.

Şimdi bu yazıya bile eleştiri yapacaklar. Çünkü alışkanlık olmuş. Eleştiri yapmaya devam edin ve yerden yere vurun. Ama şunu unutmayın; bu süreçte yapılan her olumsuz eleştiri Vanspor'un yok olmasına vesile olur.

Şimdi gözler 25 Temmuz'a çevrilmiş durumda. Umut var mı? Vallahi görünen bir ışık yok. İnşallah bir ışık olurda zor şartlarda buralara kadar gelen Vanspor fazla zarar görmeden lige döner.

YORUM EKLE

banner29