Van OSB'de fabrikalar hızla tamamlanıyor

Van Valisi Ozan Balcı, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yapımı devam eden tekstil fabrikalarının inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Van Valiliği himayesinde yapılan 6 fabrikanın bittiğini belirten Vali Balcı, yeni bitecek fabrikalarla bin 500 kişi daha istihdam edeceklerini vurguladı.

Van OSB'de fabrikalar hızla tamamlanıyor

Van OSB'de yapımı devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Van Valisi Ozan Balcı, kentteki işsizliği minimize etmek için istihdam konusunda önemli adımlar attıklarını vurguladı.

İşsizliğin çözümüne kaktı sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Vali Balcı, "Van'ımızda istihdam için canla başla çalışıyoruz. Valiliğimizin 6 fabrikası bitti. 1500 kişi istihdam ediliyor. 4 tane fabrikamız daha devam ediyor. İnşallah ağustos ayında bitecek. Burada da 1500 kişiyi istihdam edeceğiz. İşsizliğin çözümüne kaktı sağlayacağız. Van için çalışıyoruz. Hedefimiz Van'da 50 bin istihdam. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

VAN OSB'YE 420 DÖNÜMLÜK ALAN KAZANDIRILIYOR

Van Valisi Ozan Balcı, Van Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 420 dönümlük alanda yapılan altyapı çalışmalarını da yerinde inceledi.

Burada açıklamalarda bulunan Vali Balcı, "Valiliğimiz koordinesinde Van Organize Sanayi Bölgesinde parselizasyonu yapılan yaklaşık 420 dönümlük alanda yol, direnaj, kanalizasyon, elektrik ve doğalgaz hatları yapılıyor. Bu altyapı bittikten sonra fabrikalar yapılacak. Van'daki istihdam konusunda katkı sağlayacak, gençlerimize iş verilecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER