Van Gölüspor, Bağlar Belediyespor'u konuk ediyor

Van'ı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden ve geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Yeşil Vartospor'u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Van Gölüspor, yarın saat 14.00'te sahasında Yeşil Bağlar Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.

Van Gölüspor, Bağlar Belediyespor'u konuk ediyor

Yarın saat 14.00'te sahasında Bağlar Belediyespor'la karşı karşıya gelecek olan Van Gölüspor, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Yeşil Vartospor'u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden ve moral bulan Van Gölüspor, sahasında karşılaşacağı Diyarbakır temsilcisini de mağlup etmek istiyor.

Ligin ikinci devresinde kötü bir performans ortaya koyan ve üst sıralardan iyice uzaklaşan Van Gölüspor, kalan iki maçını kazanmak için mücadele edecek.

Bu kapsamda ligin ilk devresini 19 puanla altıncı sırada tamamlayan ve ikinci devrenin ilk maçında Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'a 2-1 mağlup olan Van Gölüspor, ikinci hafta maçında ise Bitlis Özgüzelderespor'a 3-2 mağlup olmuştu.

İkinci devrenin üçüncü haftasını BAY geçen Van temsilcisi, dördüncü hafta maçında ise sahasında Şırnak Petrolspor'a 1-0 mağlup oldu. İkinci devrenin beşinci hafta maçında Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelen ve 4-1 mağlup olan Van Gölüspor, altıncı hafta maçında sahasında karşılaştığı Yenişehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalmıştı.

İkinci devrenin yedinci hafta maçında ise Çınar Belediyespor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılan Van Gölüspor, ikinci devrenin sekizinci hafta maçında sahasında konuk ettiği Batman Kayraspor ile ise 2-2 berabere kalmıştı.

Deplasmanda karşılaştığı Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'u 2-0'la geçen Van Gölüspor, sahasında konuk ettiği lider Mazıdağı Fosfatspor'a da 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup olmuştu.

Geçtiğimiz hafta ise deplasmanda karşılaştığı Yeşil Vartospor'u 6-0 gibi net bir skorla mağlup eden Van Gölüspor, ligdeki dokuzuncu galibiyetini almıştı.

Bu kapsamda bölgesel Amatör Lig 9. Grupta 25. hafta müsabakalarında 1 karşılaşma bugün oynanırken, 4 karşılaşma ise yarın oynanacak.

Van Gölüspor ile Bağlar Belediyespor'un karşı karşıya geleceği mücadele yarın saat 14.00'te oynanacak.

İpekyol Gençlik Sahası'nda oynanacak olan mücadeleyi; Mehmet Taşdemir, Abdullah Akkurt, Mustafa Ekin ve İsa Polat hakem dörtlüsü yönetecek.

Van Gölüspor ligde oynadığı 22 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik, 10 mağlubiyetle 30 puanla yedinci sırada yer alırken, rakip fileleri 37 kez havalandırıp kalesinde 32 gol gördü.

Bağlar Belediyespor ise, ligde oynadığı 22 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyetle 36 puanla beşinci sırada yer alırken, rakip fileleri 33 kez havalandırıp kalesinde 27 gol gördü.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Grupta 25. Hafta müsabakaları bugün ve yarın oynanacak. Van Gölüspor sahasında Bağlar Belediyespor'u konuk ederken, Batman Kayraspor, Çınar Belediyespor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılacak.

Yenişehir Belediyespor sahasında Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'u konuk ederken, Mazıdağı Fosfatspor deplasmanda Diyarbakırspor'la karşılaşacak.

Şırnak Petrolspor sahasında Yeşil Vartospor'u konuk ederken, Bitlis Özgüzelderespor, Diyarbakır Adaletspor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılacak.

Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor ise haftayı BAY geçen taraf olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER