Türk Eğitim-Sen üyeleri Muradiye'de buluştu

Türk Eğitim-Sen Van Şubesi üyeleri, Van'ın gözde turizm merkezlerinden biri olan Muradiye Şelalesi'nde bir araya geldi. Söz konusu etkinlikte üyeler kutlama yaparak, unutulmaz bir gün yaşadı.

Türk Eğitim-Sen üyeleri Muradiye'de buluştu

Türk Eğitim-Sen Van Şubesi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla üyelerine unutulmaz bir gün yaşattı.

Yaklaşık olarak 700 kişiyi Muradiye Şelalesi'nde bir araya getiren Türk Eğitim-Sen Van Şubesi, üyelerine unutulmaz bir gün yaşattı. Gün boyunca kendileri için hazırlanan etkinliklerle kutlamalar yapan üyeler, unutulmaz bir gün yaşadı. Katılımcılar kendi yörelerine ait halaylar çekerek, doyasıya eğlendi.

"TÜRK EĞİTİM-SEN SADECE BİR SENDİKA DEĞİLDİR"

Düzenlenen etkinlik kapsamında üyelerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan Türk Eğitim-Sen Van Şube Başkanı Selçuk Yürektürk, "Türk Eğitim-Sen olarak hem yerelde, hem de genel merkez olarak çalışmalarımızı sürdürüyor, eğitim çalışanlarının hakkını almak için mücadelemizi veriyoruz. Bizler Türk Eğitim-Sen Van Şubesi olarak gerek ilimizdeki kurumları ziyaret ederek, gerekse üniversitemizde tüm odaları tek tek ziyaret ederek eğitim çalışanlarının sorunlarını tespit ediyor, çözüm noktasında çalışmalar yapıyoruz. Elbette ki Türk Eğitim-Sen sadece bir sendika değildir. Türk Eğitim-Sen milli bir sivil toplum kuruluşudur. Türk Eğitim-Sen, milli ve manevi değerlerimizin karşılıksız sigortasıdır. Türk Eğitim-Sen, ülke sevdasını ekmek kavgasının önüne koyanların adresidir. Türk Eğitim-Sen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetin yılmaz savunucularıdır. Türk Eğitim Sen, Diyarbakır Kulp'ta kaymakam Burak Akeller'dir. Bizlere düşen görev ise hep birlikte, el birliği ile Türk Eğitim-Sen'in daha da büyümesi için, omuz omuza verip, sendikamızı yetkiye taşımaktır. Bir kez daha tüm emekçilerin gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sonra hep birlikte piknik yapan üyeler, akabinde çalınan müzikler eşliğinde halaylar çektiler.

Gün boyu sohbet edip, güzel bir gün geçiren üyeler günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

Üyeler ise kendilerine unutulmaz bir gün yaşatan Türk Eğitim-Sen Van Şube Başkanı Selçuk Yürektürk ve sendika yönetimine teşekkür etti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER