Sen yaparsın Türkmenoğlu!

    "Allah kimseye kaldıramayacağı mevkii,
    Hazmedemeyeceği serveti vermesin!"

    Ak Parti'nin ülke genelindeki Belediye ve il yönetim kademelerinde gerçekleştirdiği nöbet değişiminde, ilimiz de payını aldı.
Van teşkilatında aylardır devam eden süreçte, onlarca kişi demokratik haklarını kullanarak adaylığını kamuoyuna duyurdu.
     En nihayetinde Genel Merkez halkın taleplerini ve temayül yoklaması sonucundaki ciddi beklentileri de özellikle dikkate alarak, il Başkanlığı gibi stratejik vazifeyi 23.dönem milletvekilliği yapan Kayhan Türkmenoğlu' na vermeyi uygun gördü.
Kararın kamuoyuna yansımasından sonra, tüm kentte, hemen hemen her kesimde sevinç ve mutluluk hakim oldu.
   Gerek yerel Ve ulusal Basında olsun, gerekse gazete manşetleri olsun, Türkmenoğlu tercihinin ne kadar isabetli bir karar olduğunu günlerdir en üst seviyede duyurmaya devam ediyor.
   Özellikle sosyal medya platformunda vatandaşların tebrik mesajları, başarı dilekleri bitmek bilmiyor!
Van merkezden ilçelere kadar, en ücra sınır köylerine varana dek, her kesim Kayhan Türkmenoğlu gibi bir ismin il Başkanlığına ne kadar yakıştığını, geçmişte Van için neler yaptığını, bundan sonra da başarılı olacağını dillendirip duruyorlar.
Halkımız bir isim karşısında uzun bir süredir hiç bu kadar birleşmemişti, kenetlenmemişti.
Görev alınmaz, verilir sözünü hatırlıyoruz!
   Saygıdeğer Kayhan Türkmenoğlu; İşin zor ama sen yaparsın, bir tarafta düşen oy oranları, bir tarafta şehirdeki kirli siyaset ayyuka çıkmıştır. Van' daki teşkilatın hataları dolayısıyla partiye küskün insanlar yolunu gözlüyor.
Herkes senden emin, güvenilir ve samimi buluyor. Milyonluk şehir olduk, haliyle sorunlar çok.
Vatandaşlar önce huzur, iş ve aş bekliyor.
2019 genel ve yerel seçimler yaklaşıyor zaman az, beklentiler ise çok yüksek.
  Nitelikli ve her kesimi temsil edebilen, potansiyeli yüksek başarılı bir ekip ile sen yaparsın Türkmenoğlu, zaten sen yaparsın diye verildi sana bu görev!
  Biz Van' lı hemşehrilerin olarak sana güveniyoruz, sana sonuna kadar inanıyoruz.
  Bu yüzden hep yanında aynı safta olacağız. Bu güzel ama bir o kadar zorlu görevde giydiğin ateşten gömlek olsa da sözümüzü yineliyoruz.
  Her şeye rağmen sen başaracaksın, Van kazanacak Türkmenoğlu...

YORUM EKLE