Ünlüler, Sütçü Kenan'da kahvaltı yaptı

Van’ın önemli kahvaltı mekanı olan Sütçü Kenan, yine birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Sütçü Kenan’ın bu seferki ünlü misafirleri ünlü program sunucusu İkbal Gürpınar ve ünlü Stand Up'çı Sefa Doğanay oldu.

Ünlüler, Sütçü Kenan'da kahvaltı yaptı

 ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinlikleri kapsamında Van’a gelen ünlü program sunucusu İkbal Gürpınar, kadınlarla buluşma etkinliğinin ardından soluğu Van kahvaltısında aldı.

Yine farklı bir etkinlik için Van’a gelen Ünlü Stand Up'çı Sefa Doğanay, Sütçü Kenan’da Van Kahvaltısı yapan bir diğer isim oldu.

Dünyanın en iyi kahvaltısı olarak bilinen Van Kahvaltısı, yine ünlülerden tam not aldı. Van’ı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra farklı programlar için Van’a yolu düşen ünlülerin ilk uğrak yeri olan Van Kahvaltısı, yine adından söz ettirdi.

 

Van Kahvaltısı her övgüyü hak ediyor

Türkiye’nin ve dünyanın vazgeçilmesi haline gelen ve övgüyle bahsedilen Van Kahvaltısı, ünlülerin de sürekli gündemindeki yerini koruyor.

Van’ı ziyaret eden her kesimin ilgisine mazhar olan Van Kahvaltısı, Van’ın en önemli kültürel değeri arasında yer almanın yanı sıra, damak tadı, lezzeti, zengin ürün çeşitliliği, tazeliği ve yöresel ürünler ile büyük ilgi çekiyor.

Van kahvaltısını çok sevdiklerini ve beğendiklerini dile getiren ünlüler, Sütçü Kenan’ın bu alanda çok güzel hizmet sunduğunu belirterek, Van’ı her ziyaret ettiklerinde soluğu burada aldıklarını söyledi.

 

“Tek amacımız insanları kazanmaktır”

İşletme sahibi Sütçü Kenan, Van’a gelen her bireyi en güzel şekilde ağırlamak ve Van’ın değerine katkı sunmak olduğunu belirterek, işletme olarak tek amaçlarının insanları kazanmak olduğunu söyledi.

"Bugün bir kez daha anladık ki, işini hakkıyla yapan insanlar emeğinin karşılığını alıyor. Bugünkü misafirlerimizin övgüleri yüreğimizi okşasa da, Van Kahvaltısının güzel tanınması, özellikle Türkiye’de isim yapmış insanların bunu takdir etmesi farklı bir güzelliktir. Van’ın tanıtımındaki rolümüz, gerçekten bizi çok memnun etti. Hep dediğimiz gibi; Bizim önceliğimiz para kazanmak değil, insan kazanmaktır. Tarihin süzgecinden geçip gelen Van Kahvaltısını en iyi şekilde dünyaya tanıtmak ve orjinal kahvaltı geleneğimizi, bozmadan, gelecek nesillere taşımak asıl amacımızdır. Biz bu üslendiğimiz misyonu hakkıyla yaptığımıza inanıyoruz" dedi.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2020, 18:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER