İzmir’de hakem rezaleti

Öncelikle şunu belirtmek isterim; Bucaspor kaybetmedi hakemler 3 puanı Esenler Erok’a hediye etti!

Bu haftaki yazımda temsilcimiz Vanspor’u değil, İzmir’de oynanan Bucaspor ve Esenler Erokspor’un maçını yazacağım. Aslında hakemleri yazacağız dersek daha doğru olacak.

Buca-Esenler Erok maçı öncesi demiştik. Doğru ve tarafsız bir hakem üçlüsü bu maçı yönetmeli demiştik…

Türk futbolunda özellikle alt liglerde çokça alıştığımız hakem faciasına İzmir’de tanık olduk. İzmir’de oynanan ve zirveyi yakından ilgilendiren sonucu özellikle temsilcimiz Vanspor’u ilgilendiren maçı 90 dakika izledik. Zaten bu maç öncesi hakem konusunda endişeleriniz vardı. Baştan sona üstün oynayan galibiyeti hak eden bir Bucaspor vardı. Esenler Erokspor’u evinde konuk eden Bucaspor maçı 2-1 kaybetti. Ama Bucaspor’un iki net penaltısını görmezden gelen bir hakem vardı. Açık konuşmak gerekirse Buca maçı kaybetmedi! Hakemler 3 puanı Erokspor’a ikram ettiler, dersek daha doğru olur sanırım!

Öyle de oldu…

Pazar günü İzmir’de Bucaspor ile Erokspor arasında oynanan maçta yaşanan hakem rezaletini bizler gibi herkes gördü. Maçı izleyenler de hak verecekler ki, Bucaspor’un bariz iki net penaltısını veremeyen bir hakem üçlüsü vardı sahada…

Merak ediyorum maçı yöneten hakemler hangi kurala göre bu pozisyonda penaltı veremez? Yazık günah bu kul hakkıdır. Bunun vebali büyüktür.

Yazık başka bir şey diyemiyorum..
Neyse şimdi ne yazarsak, yazalım sonuç değişmeyecek.

Gelelim Vanspor’a;

Öncelikle galibiyetten dolayı takımı yürekten tebrik ediyorum.

Herşeye rağmen play-off ikinciliği garanti ama şampiyonluk umudumuzu kaybetmeyelim. Önümüzde çok kritik bir Ankara Demirspor maçı var. Bizim açımızdan büyük önem taşıyan bir maça daha bu sezon son kez ev sahipliği yapacağız. Taraftarımızdan yoksun çıkacağımız bu maçı kazanalım şampiyonluk umudumuzu devam ettirelim.

“TAKIMA OLAN İNANCIMIZI YÜKSEK TUTALIM”

Hafta sonu ligde hedefi olmayan Ankara Demirspor’u konuk edeceğiz.

BüTakıma olan inancımızı yüksek tutalım. Gün sahiplenme ve birlik günü. Bu duygu ve düşüncelerle temsilcimiz VANSPOR’a yürekten başarılar diliyorum.

Kalın sağlıcakla…

YORUM EKLE