Her şeye rağmen güzel galibiyet

Konuk ettiğimiz Antalya temsilcisi Serik Belediyespor galibiyetiyle ilgili yazıma öncelikle Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda ortaya koyduğu üst düzey mücadelesiyle altyapısından yetişen ve Vanspor'a karşı performansıyla iki takım adına sahanın en iyisi olan Van'ın evladı Emrah Tacir'le başlamak istiyorum.

“ALKIŞLAR EMRAH TACİR’E”

Son haftalarda Serik Belediyespor forması altında başarılı bir grafik çizen Vanlı kardeşimiz Emrah Tacir, Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda oynanan ve 3-1’lik Vanspor’un

galibiyetiyle sonuçlanan maçta ortaya koyduğu üst düzey performansla taraflı tarafsız herkesin alışını aldı.

Serik maçıyla ilgili Emrah TACİR’e ayrı bir parantez açmak istedim; Serik Belediyespor forması altında takım kaptanı olarak sahaya çıkan Tacir’in alt yapısında yetiştiği şampiyonluk yaşadığı ve sayısız başarılı galibiyetlere imza attığı memleketinin takımı Vanspor’a ve taraftara karşı müthiş bir futbol ortaya koyduğu maçta performansıyla adeta göz kamaştırdı.

Kimse kusura bakmasın ve kimin ne düşündüğü ve de ne söylediği hiçte önemli değil, Emrah TACİR Vanspor karşısında müthiş mücadele etti. Bu maçta ortaya koyduğu performansıyla birilerine adeta futbol dersi verdi. Belki takımı maçı kaybetti ama TACİR sahanın kahramanı oldu.

Emrah kardeşimi bir kez daha canı gönülden tebrik ediyorum.

Gelelim Maça;

İkinci yarıya ilk yarı olduğu gibi yine fikstür avantajıyla başlayan temsilcimiz Vanspor çıktığı üç maçta üst üste üçüncü galibiyetini aldı.

Serik Belediyespor karşısında özellikle ilk 45 dakikalık bölümün son 10 dakikası hariç yine beklentilerin altında bir performans sergiledi. Konuk takım maç öncesi en iyi iki futbolcusundan birini maç öncesi ısınmada sakatlık geçirerek kadro dışı bırakıldı bir diğer oyuncusunu ise maçın başlarında talihsiz şekilde sakatlanarak, oyundan çıkarıldı. Buda temsilcimiz Vanspor adına büyük şans oldu.

Geçen hafta Adıyaman bu hafta da Serik Belediyespor maçları her ne kadar 3-1’lik farklı skorlarla geçtikse de oynanan futbol şampiyonluk için yeterli değil, Galibiyetler kimseyi yanıltmasın madem hedef şampiyonluk, o zaman şampiyonluğa oynayan bir takım olmalıyız. Bunun için eğer şampiyonluk yarışında olmak istiyorsak özellikle kendi sahamızda rakibe az pozisyon vermemiz lazım. Çünkü çabuk ve kolay gol yeme alışkanlığımız maalesef devam ediyor. Bundan sonra oynayacağımız her takımın hedefi var. Kimi düşme hattından çıkmak, kimi zirveye, kimi ise play-off mücadelesi içinde kalmak istiyor.

Bu nedenle kalan maçlar ligdeki konumumuzu belirleyecek. Aslında takımda kapasite var. Fakat sadece mücadeleyi arttırıp, basit hataları rafa kaldırmalıyız. Sonrası zaten ileri uçtaki yetenekli gol ayakları tarafından çözüleceğini düşünüyorum..

Galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyorum..

DİP NOT;

1-Transfer Komitesine ve Teknik Direktör Ümit Bozkurt’un Dikkatine;

Devre arası yapılan yeni transferleri taraftar sahada görmek istiyor.

2-Adıyaman maçı öncesinde alınan Sinan Kurumuş, hem Adıyaman maçında hem Serik Belediyespor karşısında süre almadı. Bu maçlarda puan kaybı yaşamış olmasaydık eğer bu transferin bir anlamı kalmayacaktı.

3-Bu nedenle devre arasında flaş adı altında transfer edilen oyuncu tabiri caizse uçaktan inip ayağının tozuyla performans sergilemek zorunda yoksa devre arasında alınan oyuncu bir anlam ifade etmez.

Burada anlatmak istediğim şampiyonluk mücadelesi veriyorsan hazır olmayan oyuncu almayacaksın…!

Herkesin kafasında aynı soru:

Sinan Kurumuş hazır mı? Değil mi?

Kalın sağlıcakla..

YORUM EKLE