Yenitürk: İnşallah bu yıl 1. Lig'e adım atacağız!

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Vanspor ile Karabükspor arasında oynanan ve kırmızı siyahlı takımın 1-0 kazandığı maçın ardından gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Yenitürk, bu sezon 1. Lig'e çıkmak için büyük avantaj elde ettiklerini belirterek, başarının olması için yoğun emek harcayan herkese teşekkür etti.

Yenitürk: İnşallah bu yıl 1. Lig'e adım atacağız!

  Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta bulunan ve play-off potasında yer alan Vanspor, evinde grubun son sırasında yer alan ve küme düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor'u zor da olsa 1-0 mağlup ederek beşinci sırada yer aldı.

  Maçın ardından gazetemize konuşan Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, bu sezon bir üst lige çıkmak için yoğun gayret gösterdiklerini belirtti.

  Play-off'un iddialı takımlarından bir tanesi olduklarını belirten Vanspor Kulüp Başkanı Yenitürk, "Karabükspor maçında hava çok rüzgârlıydı. Golü bulmakta zorlanınca, futbolcularımız da ister istemez strese girdi. Ama attığımız golle kazanmayı bildik ve 3 puan bizim oldu.  Play-off'taki rakibimiz Sakaryaspor da evinde son dakikada gördüğü golle mağlup oldu. Bu gibi sıkıntılar oluyor. İnşallah play-off'a kalacağız. Önümüz açıktır ve bu sene play-off oynayacağımıza inanıyorum. Bu şansı değerlendireceğiz. Futbolcularımızla bir toplantı yapıp, play-off ve play-off'tan şampiyonluk için bir prim belirleyeceğiz. Ufak tefek sıkıntılar da olsa, bunları çözüyoruz" dedi.

  Turgutluspor maçına da değinen Yenitürk, "Önümüzdeki hafta oynayacağımız Turgutlu maçı kırılma maçlarından bir tanesidir. Bu saatten sonra o maça odaklanacağız. Buna göre hazırlanacağız. 4-5 haftadır forvetlerimizin sakatlığı var. Bu sakatlıklar bizi ciddi şekilde sıkıntıya soktu. Yine de hedefimizden kopmuyoruz ve play-off'un iddialı takımlarından bir tanesiyiz. İnşallah bu yıl 1. Lig'e adım atacağız. Şehrimizde bayrak asan herkese çok teşekkür ediyoruz. Vanlı hemşehrilerimiz bu konuda çok duyarlı oldular. Bu anlamda İstanbul'dan İşadamı Mehmet Avcı 2 bin tane Vanspor şapkası yapıp gönderdi. Bizde bunu futbolcularımızla beraber esnaflarımıza hediye olarak dağıtacağız. Her şapka karşılığında da bir Vanspor bayrağı talebimiz olacak" ifadelerini kullandı.

  Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29