Yaka Market, personel eğitimlerine aralıksız devam ediyor

Van’da son zamanlarda elde ettiği başarı ve müşteri memnuniyetiyle adından sıkça bahsettiren Yaka Marketler Zinciri personellerine Pandemi tedbirleri kapsamında İlkay OSGB tarafından 3. Eğitim verildi. Düzenlenen İş Sağlığı ve İş Güvenliği eğitimi programında Yaka Marketler Zinciri Personeli, pandemi tedbirleri kapsamında 3. İş Sağlığı ve İş Güvenliği eğitimini gördü.

Yaka Market, personel eğitimlerine aralıksız devam ediyor

   Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de etkilerini gösteren Covid-19 pandemisi nedeniyle Yaka Marketler Zinciri şubelerinde önlemlerini arttırdı. Market şubelerinde Pandemi tedbirleri kapsamında ilk günden bu yana alınan önlemler ile birlikte personele de eğitimler ara verilmeden devam ediyor. Halk sağlığını ve çalışanlarının sağlığını önemseyen ve başarılı bir ivme yakalayan Yaka Marketler Zinciri’nin eğitimlerine ilerleyen günlerde de devam edeceği belirtildi.

   Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Yaka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman, ‘’Yaka Marketler Zinciri olarak,  ülkemizde ve tüm dünyada devam eden Covid-19 salgını nedeniyle İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili yasal zorunluluklarımızın yanı sıra halkımızın ve çalışanlarımızın sağlığını yakından ilgilendiren birçok projeyi hayata geçirdik. Pandemi tedbirleri kapsamında salgının yayıldığı ilk günden buyana tedbirlerimizi üst seviyede tuttuk. Türkiye’de ilk olabilecek küçük ama etkisi büyük projeleri hayata geçirdik. Halkımızın ve Çalışanlarımızın sağlığı bizim için önemlidir. Bu doğrultuda personelimizi çeşitli eğitimlere tabi tutuyoruz. Eğitimlerimiz ilerleyen günlerde devam edecektir’’ ifadelerini kullandı. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2020, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29