VGC'de yeni yönetim belirlendi

Dokuzuncu olağan genel kurulu yapılan Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi. Mevcut Başkan Fatih Sevinç’in yönetiminde; Ömer Aytaç Aykaç, Şükrü Akyüz, Cemal Aşan, Baki Karaca, Rıdvan Can ve Bişar Ulutaş yer aldı.

VGC'de yeni yönetim belirlendi

   Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) dokuzuncu olağan kongresi, cemiyetin bulunduğu toplantı salonunda gerçekleşti.

   Mevcut Başkan Fatih Sevinç’in açılış konuşmasının ardından divan teşekkülü oluşturuldu. Divan Başkanlığı’na Kerem Oruç, katip üyeliklere ise Ahmet Saatçioğlu ve Ali Dağer seçildi.

   Ardından yönetim ve denetim kurulu raporu onaylandı.

   Daha sonra tek liste halinde gidilen seçimlerde; Fatih Sevinç, Ömer Aytaç Aykaç, Şükrü Akyüz, Cemal Aşan, Baki Karaca, Rıdvan Can ve Bişar Ulutaş yeni yönetim kurulu üyeleri olarak belirlendi.

   Yedek yönetim kurulu üyeliğine; Kerem Oruç, Ali ihsan Öztürk, Yunus Emre Aykaç, Salih Akkuş, Eyüp Sarılıoğlu, Mehmet Salih Deniz ve Sedat Karatay seçildi.

   Denetim kurulu asil üyeliklerine;  Nihat Çavuşoğlu, Yavuz Görentaş, Murat Dalgın getirilirken, yedek üyeliklere ise; Zafer Büyükaslan, Timur Demirtaş, Yılmaz Kazandıoğlu seçildi.

   Söz konusu seçimde disiplin kurulu asil üyeleri  Meral Yıldız, Aycan Avcı, Yılmaz Sönmez’den oluşurken, yedek üyeliklere ise; Yunus Tuğrul, Mehmet Selim Kurt, Emrah Kızıltaş getirildi.

    Ardından güven tazeleyen Başkan Fatih Sevinç, cemiyetin 20 yaşında olduğunu belirterek, “Bugüne kadar yaptıklarımızın dışında yapmayı arzuladığımız işler elbette ki var. Birlik ve beraberlik içinde önceliğimiz mesleki dayanışmanın arttırılması ve bir birimize karşı sevgiyi saygıyı gözetmek olacaktır. Bunun için daha çok projeci, katılımcı ve fikir üreten bir topluluk haline dönüşmeliyiz. Bu nedenle sizlerden cemiyetin neler yapmasına dair önerilerinizi bekliyoruz. Bu işin adını sizler koyacaksınız. Biz kendi fikirlerimizi zamanla uygulayacağız. Her zaman olduğu gibi desteklerinizi bekliyoruz. Önümüzdeki süreçte sponsorluk desteğiyle Bursa ve Konya örneğinde olduğu gibi değişim programlarına devam edeceğiz. Bu değişim programlarında eğitim ve bilgilenme odağımız olacak." dedi.

  Başkan Sevinç, konuşmasına devamla; "Başka önemli bir konu ise cemiyetin kendine ait bir yerinin olması için ekonomik çalışmalarımız var. Mali tablo ile ilgili son bilgilere sahipsiniz. Olgunlaşınca sizlerle paylaşacağız.  Mesleki anlamda bir birimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Geçmişte hatırlanacağı üzere konut edinme konusunda girişimlerimiz oldu. Ancak bazı engellerle karşılaştık. Konut konusunda çabalarımızın sürdüğünü belirtmek isterim.  Sizlerden cemiyet sosyal ve kültürel etkinliklerine katkı bekliyorum. Geçmişin pişmanlıklarını bir tarafa bırakıp güzel günler için hep beraber olalım" ifadelerini kullandı.

    Genel kurul; yeni yönetim ve üyelerin çektirdiği fotoğrafla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2018, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29