Vanspor, Turgutluspor'a konuk oluyor

Vanspor, bugün deplasmanda ligin güçlü takımlarından Turgutluspor'a konuk olacak. Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden kırmızı-siyahlı ekip 60 puanla beşinci sırada bulunurken, Turgutluspor ise 49 puanla sekizinci sırada yer alıyor.

Vanspor, Turgutluspor'a konuk oluyor

  Son 6 maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Silahtaroğlu Vanspor, Turgutluspor'u mağlup ederek, play-off potasındaki yerini korumak istiyor. Ev sahibi Turgutluspor son yedi maçında 3 beraberlik alırken, 4 maçta ise mağlup oldu.

  Hafta sonu evinde Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup eden Vanspor, bugün deplasmanda saat 15.00'te Turgutluspor'la karşı karşıya gelecek.

  Vanspor, oynadığı 33 maçta 18 galibiyet elde ederken, 6 maçta beraberlikle sahadan ayrıldı. Kırmızı-siyahlı ekip 9 maçta ise rakiplerine boyun büktü. 33 haftalık maç periyodunda rakip kalelere 52 gol atan Van temsilcisi, kalesinde ise 28 gol görerek +24 averaja sahip.

  Turgutluspor ise 33 haftalık maç periyodunda 15 galibiyet elde ederken, 4 maçta ise rakipleriyle beraber kaldı. Kırmızı-Mavili takım 14 maçta ise rakiplerine boyun bükerek 49 puanla sekizinci sırada bulunuyor.

  Turgutluspor, 33 haftada rakip kalelere 42 gol gönderirken, kalesinde ise 50 gole engel olamadı ve -8 averaja sahip.

  Turgutlu 7 Eylül Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi'nden Serdar Akkoçoğlu, Salim Şanlıer, Samet Özkul ve İlker Yasin Avcı hakem dörtlüsü yönetecek.

  LİGDE SON HAFTALAR

  Lider Eyüpspor, deplasmanda 15'nci sıradaki 1922 Konyaspor'a konuk olurken, ikinci sıradaki Kırşehir Belediyespor ise deplasmanda 12'nci sıradaki Pendikspor'a karşı karşıya gelecek.

  Üçüncü sıradaki Sakaryaspor deplasmanda onuncu sıradaki Serik Belediyespor'u konuk olurken, dördüncü sıradaki Kırklareli ise deplasmanda yedinci sıradaki Etimesgut Belediyespor'a konuk olacak.

  Beşinci sıradaki Vanspor, deplasmanda sekizinci sıradaki Turgutluspor'a konuk olurken, altıncı sıradaki Bodrumspor ise deplasmanda 18'nci sıradaki Elazığspor'la karşı karşıya gelecek.

  Dokuzuncu sıradaki Tarsus İdman Yurdu deplasmanda 17'nci sıradaki Kastamonuspor'a konuk olurken, on birinci sıradaki Karacabey Belediyespor ise deplasmanda on dördüncü sıradaki Bayburt Özel İdarespor'a konuk olacak.

  On üçüncü sıradaki Pazarspor deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen son sıradaki Kardemir Karabükspor'a konuk olurken, 16'ncı sıradaki Sivas Belediyespor ise evinde 19'ncu sıradaki Mamak FK'yı konuk edecek.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29