Vanspor galibiyete kilitlendi

Ligin ilk 2 haftasını birer puanla kapatan Vanspor, Pazar günü evinde oynayacağı Sivas Belediyespor maçı için galibiyete kilitlenmiş durumda.

Vanspor galibiyete kilitlendi

    Misli.Com 2. Ligde ilk 2 hafta geride kalırken, takımlar bu hafta sonu oynayacakları ligin 3. Haftasına hazırlanıyor.

Seyircisiz oynanan karşılaşmaların ilk 2 haftasında Turgutluspor aldığı 2 galibiyetle 6 puanla yoluna devam ederken, 5 takım 4 puanla, 4 takım 3 puanla, 3 takım 1 ve son 5 takım ise puansız yoluna devam ediyor.

   4 Takım, Kırşehir Belediyespor, Etimesgut, Elazığ ve Sivas Belediyespor takımları Pandemiden dolayı 1 maçları eksik.

Bu maçlarda oynandığında puan cetvelinde dengeler yeniden değişecektir.  

         Ligin ilk haftasında Tarsus deplasmanından Van’a 1 puanla dönen Vanspor FK, ligin 2. Haftasında ise kendi sahasında oynadığı Kırklarelispor maçını da 1 puanla kapatmıştı.

    2 Puanla yoluna devam eden kırmızı siyahlı ekip Pazar günü ise Sivas Belediyespor’u konuk edecek. Bu karşılaşma için sıkı hazırlanan Vanspor, bu maçı kazanarak galibiyetle tanışmak istiyor.

Bu çerçevede yeni transferleriyle çok sıkı hazırlanan temsilcimiz Pazar günkü Sivas Belediyespor maçını kazanacağının sinyalini veriyor.

   Pazar günü saat 14.30’da Van Atatürk Şehir Stadı’nda seyircisiz oynanacak olan karşılaşmayı orta hakem, Sait Tuzcu yönetecek.

 Bu karşılaşmanın ardından 10 Ekim Cumartesi deplasmanda Pazarspor’la karşılaşacak olan Vanspor, 14 Ekim Çarşamba ise sahasında Sakaryaspor’u konuk edecek.

 Vanspor cephesinde bunlar yaşanırken, Lider Turgutluspor sahasında Pendikspor’u konuk edecek.

    Ligin 2. Haftasında Pandemi nedeniyle maça çıkamayan Kırşehir Belediyespor deplasmanda Kastamonuspor’a konuk olurken, Eyüpspor ise Karacabey Belediyespor’u konuk edecek. 

Misli.Com 2. Lig kırmızı grupta yer alan 20 takım bir yandan karşılaşmalara hazırlanırken, diğer yandan da transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Profesyonel liglerde 1. Transfer dönemi 5 Ekim Pazartesi günü sona erecek. Bölge: Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2020, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29