Vanspor, Bayburt deplasmanına gidiyor

Temsilcimiz Vanspor, Pazar günü deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşılaşacak. Kırmızı siyahlı takım oynadığı son üç lig maçından galip ayrılmıştı. Teknik Direktör Serhat Gülpınar bu maçı da kazanarak dörtte dört yapmak istediklerini belirtti.

Vanspor, Bayburt deplasmanına gidiyor

     Vanspor’un da yer aldığı Misli.Com 2. Lig kırmızı grupta ligin 12. Hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak.

          Ligin 10. 11. Ve 12. Haftalarını galibiyetle kapatan ve 21 Puanla 3. Sırada yer alan Vanspor, Pazar günü deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşılaşacak.

    Geçtiğimiz hafta evindeElazığspor’u 2-1 ile geçen kırmızı siyahlı ekip, bu maçta gördüğü 6 sarı karttan dolayı, 2 bin 100 Tl para cezası almıştı. Pazar günü deplasmanda Bayburt Özel İdarespor’a konuk olacak olan Vanspor, Bayburt Genç Osman Stadında saat 13.00’te oynanacak olan maçı kazanmak istiyor.

    11 haftalık maç maratonunda 5 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 3. Sıraya yerleşen kırmızı siyahlı ekip, bu maçı alması halinde puanını 24’e yükseltecek.

    Üç maç eksiği olan Bayburt Özel İdarespor ise, 3 galibiyet, 5 mağlubiyetle 9 puanla 19. Sırada yer alıyor.  Ligin son 3 haftasını galibiyetle kapatan Vanspor, bu maçtan da bu maçtanda galibiyetle ayrılmanın ve çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. 

    Öte yandan Vanspor’un grubunda bu hafta bir birinden zorlu maçlar oynanacak. Lider Eyüpspor ikinci sırada yer alan Turgutluspor deplasmanına gidecek. 2 Takım açısından kritik olan karşılaşma, zirve hesapları yapan takımları da yakından ilgilendiriyor. Zirve hesapları yapan Kırşehir Belediyespor son haftalarda başarılı sonuçlar alan Bodrum Belediyespor’u konuk ederken, Sakaryaspor ise Pendikspor deplasmanına gidecek.

   Temsilcimiz Vanspor, 13. Hafta maçında Çarşamba günü evinde Serik Belediyespor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi - Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29