Van'ın sultanları altıncı galibiyete imza attı

Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, sezonun 6. karşılaşmasında deplasmanda Lice Belediyesi Kadın Voleybol Takımını 3-0'lık net skorla mağlup ederek ligte altıda altı yaptı.

Van'ın sultanları altıncı galibiyete imza attı
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Lig 8. Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yoluna namağlup olarak devam ediyor.
Kırmızı siyahlılar sezonun 6. haftasında ligin güçlü takımlarından Diyarbakır temsilcisi Lice Belediye Kadın Voleybol takımına konuk oldu.
Aldığı üst üste başarılı sonuçlarla karşılaşmaya mutlak galibiyetle çıkan Vanlı kızlar, çekişmeli geçen ilk seti 23-35 kazandı.
Büyük heyecanın yaşandığı karşılaşmanın ikinci setinde de 24-26'lık skorla durumu 2-0 yapan Kırmızı siyahlılar, son sette ise daha kontrollü bir oyun ortaya koyarak 16-25'lik skorla parkeden 3-0'la ayrıldı.
Ligde namağlup liderliğini sürdüren temsilcimiz 29 Kasım Pazar günü sahasında Hakkari Temsilcisi Mehmet Akif Ersoy MTAL'ı ağırlayacak. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2020, 19:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29