Van'daki halı sahalar teknolojiye ayak uyduruyor

Van'ın İpekyolu ve Edremit ilçelerindeki bazı halı sahalarda kamera sistemi sayesinde oynanan maçlar kayıt altına alınabiliyor. Vatandaşlar, futbol maçı sonrası söz konusu maçlarını internetten izleyebiliyor.

Van'daki halı sahalar teknolojiye ayak uyduruyor

    Spor denince  akla gelen branşların başında gelen futbolda, her geçen gün teknolojik bir hamle geliyor.
    Bu noktada Van'daki bazı halı sahalar da dijital teknolojiye ayak uydurmak zorunda kaldı.

    Halı sahalardaki kamera sistemi sayesinde, maç yapanlar veya idman yapanlar kendilerini daha sonra izleme imkanı bulabiliyor.

     Gazetemize açıklama yapan Van'ın İpekyolu ilçesindeki '90+ Halı Saha' sahibi Nazım İhtiyatoğlu, kendi tesislerinde de kamera sistemi sayesinde maçların izlenebildiğini belirtti.

    İhtiyatoğlu, "Van'da yıllardır Halı Saha işletmeciliği yapmaktayım. Sahamızı tercih eden sporcular için en iyi hizmeti sunmak için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda özelllikle futbol okulları başta olmak üzere maç yapan abonelerimiz gerek antremanlarına gerek maçlarına istedikleri an sosyal halı saha adresinden halı sahamızın ismini ve oynadıkları tarih ve saati belirterek izleyebilirler. Bu hizmetimiz sayesinde çok olumlu geri dönüşler almaktayız. Bu da işimize duyduğumuz saygıdan geliyor. Sporcu abonelerimiz memnun ve mutlu olunca biz de ziyadesiyle mutlu oluyuruz" dedi. Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2020, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29