Van'da yeni bir işyeri daha hizmette…

Van'da perakende mobilya sektöründe yaklaşık otuz yıldır faaliyet gösteren Emiroğlu Mobilya, artık toptan satış sektörüne de giriş yaparak yeni bir mağaza açtı.

Van'da yeni bir işyeri daha hizmette…

  Söz konusu iş yeri açılışı Ak Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Çohaz ve beraberindeki heyet tarafından iş yerinin kurdelesi kesildi.

  İş yeri açılışı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Ak Parti Van İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Çohaz, "Van'da açılan her yeni iş yeri bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Aynı zamanda istihdam edilecek yeni arkadaşlar adına da ayrıca mutluluk duymaktayız. Bu vesileyle iş yeri sahibi Cemal ve Kemal Emirağaoğlu'nu yürekten tebrik ederim, bol kazançlar dilerim" dedi.

  Milli Egemenlik Caddesi üzerinde açılan mağaza sorumlusu genç iş adamı Kemal Emirağaoğlu ise, "Biz çekirdek aile olarak yıllardır halkımıza perakende mobilya sektöründe hizmet vermekteyiz. Pandemiye rağmen rabbim bugün nasip etti, yeni bir iş yeri daha açarak toptan satış sektörüne girmiş bulunmaktayız. Van halkı her şeyin en iyisine layıktır. Biz de bu anlayışla gerek Van'daki müşterilerimiz için, gerekse komşu illere kaliteli ve ucuz toptan satış noktasında son derece iddialıyız. Yıl boyunca yapacağımız kampanyalar ile Van'da mobilya sektöründe ses getirmek istiyoruz " ifadelerini kullandı.

  Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29