Van'da ihtiyaç sahiplerine patates ve soğan dağıtımı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla üreticiden alınan patates ve soğanlar, Van’da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

Van'da ihtiyaç sahiplerine patates ve soğan dağıtımı...

    Korona virüs salgını nedeniyle otel ve lokantaların sebze talebinin azalmasından dolayı üreticinin elinde kalan patates ve soğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından alınarak ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtmaya başlandı. İpekyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim edilen 500 ton soğan ve patatesten 35 tonu ihtiyaç sahiplerine dağıtılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla gönderilen gıda desteğinin tüm ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağı belirtildi.

     İpekyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü personelleri denetiminde yapılan aktarımın ardından araçlarla mahalleler dolaşılarak ihtiyaç sahiplerine evlerinde teslimat yapılıyor.

     Gıda desteğinden dolayı yetkililere teşekkür eden vatandaşlar, “Allah devletimizden razı olsun. Pandemi sürecinde böyle bir yardım yapması bizleri mutlu etti. Bu tür yardım çalışmalarının daha da artması dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2021, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29