Vali Bilmez, Büyükşehir'in çalışmalarını inceledi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını süren yatırımları yerinde inceledi.

Vali Bilmez, Büyükşehir'in çalışmalarını inceledi

Van Büyükşehir Belediyesi yeni iş sezonunun açılmasıyla birlikte yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez, beraberinde AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Genel Sekreter Yardımcıları, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yatırımları gezdi.

   

İl olarak Van-Özalp karayolu üzerinde bulunan Entegre Katı Atık Bertaraf tesisini ziyaret eden Vali Mehmet Emin Bilmez, ve beraberindekiler burada bir süre incelemelerde bulundu.

   

Tesis sayesinde kentin çok önemli bir sorunu olan çöp sorununu ortadan kaldırdıklarını söyleyen Vali Bilmez, projenin ikinci etabında da çalışmaların son hızıyla devam ettiğini anlattı.

   

Daha sonra Edremit ilçesindeki Eski Fidanlık Park ve sahil yolunda devam eden çalışmaları takip eden Vali Bilmez ve beraberindekiler proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.

   

Park alanındaki sosyal donatıları ve yeşil alan çalışmalarını da takip eden heyet daha sonra Elmalı Mahallesine geçerek İpekyolu Caddesine alternatif olacak yol çalışmalarını da takip etti. Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29