Sütçü Kenan'dan spora destek

Van Kahvaltı sektörünün en meşhur mekanlarından biri olan Sütçü Kenan Kahvaltı Salonu, spora ve sporcuya desteğini esirgemiyor.

Sütçü Kenan'dan spora destek

  Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan, hizmeti, ilgi ve alakası ile Van Kahvaltısı yapmak isteyenlerin gönlünde taht kuran Sütçü Kenan, Van’ın değerlerine verdiği destekle de büyük takdir topluyor.

  1.Lig Hentbol müsabakalarında Van’ı temsil eden, Van Erek Beş Yıldız Erkek Hentbol Takımı’nı Van kahvaltısında ağırlayan Sütçü Kenan, sporculara hem moral verdi, hem de başarılarının devamını diledi.

  Hentbolculara kahvaltı ikramında bulunan Sütçü Kenan, Van Kahvaltısı gibi önemli bir değerin hak ettiği noktaya gelmesi için gayret sarf ettiklerini belirterek, bunun yanı sıra turizm elçiliğinin yapmanın yanında bir de Van’ın değerlerine, sporuna, sporcusuna her zaman destek vermeyi ilke edindiklerini söyledi.

  İşletme olarak en önemi prensiplerinin Van’ın değerlerine sahip çıkmak olduğunu dile getiren Sütçü Kenan, “Yılların verdiği bilgi ve birikimle Van kahvaltısı hizmetini sunuyoruz. Bu hizmetin yanında değerlerimize de sahip çıkmaya gayret gösteriyoruz. Ramazan ayı öncesi bu değerli hentbolcuları kahvaltıda ağırlamak, onlara desteklerimizi göstermek istedik. Bizim işimiz sadece kahvaltı hizmeti sunmak değil, aynı zamanda imkanlar ölçüsünde Van’ın kalkınmasına, istihdamına, turizmine, değerlerine sahip çıkmak da ayrı bir hizmettir. Her zaman işletme olarak Van’ı bir bütün olarak ele alıyor, çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Söz konusu işletme sadece bize ait değil, tüm Van halkına aittir. Biz Van halkından aldığımız güç, destek ve ilhamla bu mesleği en güzel şekilde icra ediyoruz. Hayat paylaştıkça güzeldir. Bizler de bu doğrultudan hareketle Van’ın değerleriyle paylaşmayı önemli bir amaç edinmişiz. Umarım bu kardeşlerimiz de oynadıkları ligde verdikleri emeklerin karşılığını alacaklardır. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

 Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29