Şair Işık'ın 'Dil Burcu' kitabı okuyucularla buluştu

Vanlı Şair Mustafa Işık tarafından tirtizlikle hazırlanan ve aynı zamanda duygu yüklü olan " Dil Burcu " adlı eser okuyucu ile buluştu.

Şair Işık'ın 'Dil Burcu' kitabı okuyucularla buluştu

    İbrişim Yayınevi farkıyla çıkan şiir kitabı 112 sayfadan oluşuyor.
   Şair Mustafa Işık,  Dil Burcu eseri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ; zaman ve aşk kavramanın herkes için gittikçe değişkenlik gösterdiğini belirtti.
    Şair Mustafa Işık, sözlerine devamla “Bu minvalde acizane ben de duygu yüklü ve benim açımdan büyük öneme sahip " Dil Burcu" kitabımı okurlara en yalın ve anlaşılır hali ile hazırlamaya gayret ettim. Yakın zamanda çıkan bu eserimin geniş kitlelere ulaşması en büyük arzumdur. İnşallah okuyucularımı bir nebze de olsa şiir iklimindeki yolculuğa çıkarmak ve orada birlikte yürümek bize nasip olur. Ayrıca Van Şair Ve Yazrlar Birliği ( VAYAB ) çatısı altında bir çok şiir dinletisinde okurlarım ile yüz yüze buluşmak ve imza günlerinde birlikte söyleşiler yapma fırsatımız olur. Bu noktada desteğini her zaman yanımda htiğim VAYAB Başkanı Yaşar Adıyaman ve Başkan Yardımcısı Ercan Ulutaş'a şükranlarımı sunarım” diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2018, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER