Müdür Tevke'nin ziyaretleri sürüyor

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke’nin ilçe milli eğitim müdürlüklerine yönelik ziyaretleri devam ediyor.

Müdür Tevke'nin ziyaretleri sürüyor

  Geçtiğimiz hafta Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, bu hafta ise Bahçesaray ve Muradiye ilçelerini ziyaret ederek, bir takım incelemelerde bulundu.

Beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Şahin Uçkan ve Nevzat Taşdemir ile birlikte Bahçesaray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, ilçeye Milli Eğitim Müdürü olarak yeni atanan Mithat İzsiz’in yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Ardından ilçede yapımı devam eden ve yapımına yeni başlanacak olan kurum binalarıyla ilgili sürdürülen çalışmaları inceleyen Tevke, yapılan çalışmalar hakkında ve maske üretimine yönelik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mithat İzsiz’den bilgiler aldı.

Bahçesaray ilçe ziyaretinin ardından Muradiye ilçesine geçen İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve beraberindekiler, burada yine ilçeye yeni ataması yapılan Yüksel Zorlu’ya hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ardından ilçenin eğitim durumu ile ilgili genel bir durum değerlendirmesinin akabinde ilçede yapımı süren ve yapılacak olan çalışmalara yönelik gezi ve incelemelerde bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2020, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER