İpekyolu'ndaki kırsal mahallelerde kilit taşı çalışmaları

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerdeki kilit taşı çalışmalarını da sürdürüyor.

İpekyolu'ndaki kırsal mahallelerde kilit taşı çalışmaları

  İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler merkez ve kırsal mahallelerde yol çalışmalarını devam ettiriyor.

  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken bu kez de kırsal mahallelerdeki kilit taşı çalışmaları ile vatandaşlara hizmet veriyor.

  İlçeye bağlı Karpuzalan, Kavuncu ve Erçek kırsal mahallelerinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların yol mağduriyetini bir bir gideriyor.

   Bu yıl yapılacak çalışmalar kapsamında, kırsal mahallelerde 55 bin metre kare kilit taşı kaplanacağını dile getiren İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, “2020 yılı içerisinde kırsal mahallelerimizde ki yollara 55 bin m2 kilit parke taşı yapılması planlanmaktadır. Fen İşleri ekiplerimiz zemin hazırlıkları ve iyileştirme işlemleri yapılan Karpuzalan, Kavuncu ve Erçek Mahallelerinde kilitli parke taşı çalışmalarını yaparak vatandaşlarımızın kullanımına sundu. İlçemizde alt yapı ve üst  yapı çalışmaları ile kalkınma hamlesi başlatan ekipler, uzaklık yakınlık gözetmeksizin benzer çalışmalara sezon boyunca ilçe genelinde devam edecek” ifadelerine yer verdi.

   Kırsal mahallerde yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’a teşekkür ederek, “Allah Başkanımızdan razı olsun. Mahallemizin yollarının hepsini dört dörtlük yaptırdı. Herhangi bir sıkıntımız kalmadı. Yol yapım sezonunun başlaması ile birlikte mahallelerimizde ciddi bir çalışma yürütüldü. Mahallemizdeki yollar kilitli parke taşı ile kaplandı.  Daha önceden çukurlardan ve çamurdan araç girişi bile yapılamıyordu. Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sinan Aslan’dan Allah bin kere razı olsun” dedi. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2020, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29