İpekyolu'ndaki çocuklara ücretsiz tıraş hizmeti...

İpekyolu Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde, kırsal mahallelerde yaşayan çocukların tıraş edilmesi geleneğini bu bayram da bozmadı.

İpekyolu'ndaki çocuklara ücretsiz tıraş hizmeti...

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün geçekleştirdiği organizasyonda çocuklara çikolata ikram edilerek, çeşitli hediyeler de verildi.

  *Buruk bayram öncesi köy çocukları sevindi*

  Pandemi nedeniyle tam kapanmanın yaşandığı ülkemizde, İpekyolu Belediyesi kapsamlı hijyen tedbirleri altında, kırsal mahallelerde yaşayan çocuklara berber hizmeti veriyor.

  Berberlerin tüm hijyen tedbirlerini uygulayarak verdikleri hizmetten, şuana kadar yaklaşık 500 çocuk faydalandı. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklara, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan’ın, bayramlarını kutladığına dair mesajı iletilerek, çikolata ve çeşitli bayramlık hediyeler de verildi.

  *Tıraş etkinliği sürecek*

  Pandemi nedeniyle çocukları gelenekselleşen bu tıraş etkinliğinden mahrum etmek istemediklerini belirten Belediye yetkilileri, şuana kadar 2 köyde 500 çocuğun tıraş edildiğini, çocukların tıraş edilmesine sırasıyla diğer köylerle devam edileceğini belirttiler.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29