Gülpınar: Kırşehir'den 3 puanla dönmek istiyoruz

Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, 1-1 tamamlanan Vanspor-Bodrumspor maçının geride kaldığını belirterek, bugün deplasmanda karşılaşacakları Kırşehir Belediyespor maçına odaklandıklarını söyleyerek, “Hedefimiz bu maçtan galibiyetle ayrılmak” ifadelerini kullandı.

Gülpınar: Kırşehir'den 3 puanla dönmek istiyoruz
   Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Gülpınar, geçtiğimiz Çarşamba günü kendi sahalarında konuk ettikleri Bodrumspor karşısında ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, ikinci yarıda toparlandıklarını ve golü bulduklarını söyledi.
   Bodrumspor maçını geride bırakarak, bugün deplasmanda karşılaşacakları Kırşehir Belediyespor maçına odaklandıklarını belirten Gülpınar, Kırşehir’den 3 puanla dönmek istediklerini ifade etti.
 
“MAÇTAN ÜÇ PUAN HEDEFLİYORUZ”
   Bugün saat 13:00’te oynayacakları Kırşehir maçına odaklandıklarını belirten Gülpınar, “Kırşehir’den 3 puanla dönmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu hafta maçlarımız çok sıkışık oldu. İnanılmaz bir program yapmışlar. Bu programı neye göre açıkladılar bilemiyorum. Ama bu hafta çok sıkışık oldu. Haftaya Perşembe günü ise yine Ziraat Türkiye Kupası maçımız var. Kupadan hemen sonra evimizde Mamak maçımız var. Daha sonra Pendik deplasmanına gideceğiz. Zorlu bir süreç bizi bekliyor. Karışık bir fikstür bizi bekliyor. Kırşehir deplasmanı da zorlu bir deplasman. Bu ligde kolay takım yok. Rakiplerini hafife alırsan herkes seni yenebilir. İnşallah Kırşehir karşısında galip geleceğiz. Hedefimiz galibiyet” diye konuştu.
   VAN BÖLGE GAZETESİ 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2020, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER