Genel Sekreter Çelikel, Gürpınar'da incelemelerde bulundu

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel Gürpınar ilçesini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden yatırımları inceledi.

Genel Sekreter Çelikel, Gürpınar'da incelemelerde bulundu

  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Genel Sekreter Çeliker son olarak Gürpınar İlçesini ziyaret etti.

  İlçede ilk olarak Gürpınar Kaymakamlığını ziyaret eden Çelikel Kaymakam Fatih Kayabaşı ile makamında görüşerek toplantı yaptı. Yapılan toplantıya ayrıca Gürpınar Belediyesi Başkanı Hayrullah Tanış, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Ali Kılıçoğlu, Belediye Meclis Üyesi Avukat Mehmet Yıldız katıldı. 

  Yapılan toplantının ardından Genel Sekreter Çelikel ve beraberindekiler Bağrıyanık, Bölmeçalı, Yoldüştü, Örmeli ve Sakalar Mahallelerine giderek burada Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden yol çalışmalarını inceledi.

  Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Genel Sekreter Çelikel mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek taleplerini dinledi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29