Dülger'den, Vanspor'a destek çağrısı...

Vanspor'un fanatik taraftar gruplarından biri olan Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, takımın son zamanlarda maddi anlamda sıkıntılar yaşadığını söyleyerek, herkesi Vanspor'a destek olmaya çağırdı.

Dülger'den, Vanspor'a destek çağrısı...

     Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dülger, "Değerli taraftarlarımız, kardeşlerimiz, takımımız, yakaladığı galibiyet serisi ile liderlik koltuğunu zorluyor. Hırs, azim ve futbolcu kardeşlerimizin müthiş sahiplenme duygusu ile adeta rakip tanımıyoruz. İlimizin profesyonel liglerdeki daimi ve tek temsilcisi olan Vanspor’umuza hepimizin vefa borcunun olduğunu unutmamalıyız. Futbol bu şehre bu takımla bu isim ile mal oldu. İlimizin markası haline geldi. Bizim de bu değerin, bu markanın kıymetini bilmemiz gerekiyor. Bu güzel ve inançlı mücadeleyi veren bizleri yeşil sahada temsil eden yürekli futbolcu kardeşlerimiz kulübümüzün içinde bulunmuş olduğu maddi kriz dolaylısıyla haftarlardır primlerini alamıyorlar. Deyim yerindeyse tamamen vicdanları ve inanmışlıkları ile mücadele veriyorlar. Bununla birlikte kulüp ve tesis çalışanlarımız da aynı dertten muzdaripler" dedi.

 

     Kentte yaşayanları destek olmaya davet eden Dülger, "Ben buradan bu ilde yaşayan ve ben Vanlıyım Vansporluyum diyen tüm hemşerilerimizi, iş adamlarımızı, renktaşlarımızı bu değere sahip çıkmaya destek olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29