Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Türkmenoğlu'na ödül….

AK Parti Van İl Başkanlığı'nın, Siyaset Akademisi müracaatlarında Türkiye üçüncüsü olmasından dolayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na ödül verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Türkmenoğlu'na  ödül….

    AK Parti'nin düzenlediği Siyaset Akademisi'nde Van İl Başkanlığı, İzmir ve Adana'nın ardından Türkiye üçüncüsü oldu.

    Konuyla ilgili olarak AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı bir ödül öreni gerçekleştirildi.

    Törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siyaset Akademisi'nin önemine değindi. Erdoğan'ın konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. İzmir ve Adana'nın ödüllerini almalarının ardından AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve AR-GE'den sorumlu Başkan Yardımcısı Emre Güray sahneye çıktı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, başarıları çalışmalarından dolayı Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nu tebrik ederek ödülünü verdi.

   Ödülün kendileri için çok büyük anlam taşıdığını belirten Türkmenoğlu, “AK Partimiz Van'da ve Türkiyemiz genelinde her geçen gün çok daha güçlü hale gelmektedir. Toplumumuzun teveccühü Siyaset Akademimize olan ilgiden de anlaşılmaktadır. Van halkımız Siyaset Akademimize göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı bizleri onure etti. Bizlerde Van halkına ve partimize layık olmak için gecemizi gündüzümüze katarak partimizi ileri seviyelere taşıyacağız." şeklinde konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2020, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29