Başkan Karabıyık, büyük kongreyi değerlendirdi

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, Ankara’da gerçekleşen partilerinin büyük kongresiyle ilgili açıklamalarda bulunarak, pandemiye rağmen kongreye yoğun ilgi olduğunu ifade etti.

Başkan Karabıyık, büyük  kongreyi değerlendirdi

   Prof. Dr.Davutoğlu’nun yeniden genel başkan seçildiğini söyleyen Van İl Başkanı Karabıyık; “Gelecek Senin Gelecek Türkiye’nin sloganı ile 1 Kasım Pazar günü Ankara ANFA Fuar ve kongre merkezinde gerçekleştirdiğimiz Gelecek Partisi 1. Olağan kongresinde toplamda 1010 delegenin 900’ e yakını oy kullanmış ve Gelecek Partisinin Kurucu Genel Başkanı olan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu  yeniden seçilmiştir” dedi.

   Van İl Teşkilatı olarak 16 delegenin tamamı ile kongreye katılım sağladıklarını belirten Karabıyık, “Pandemi koşullarına uygun olarak hazırlanan ve yalnızca delegelerin ve sınırlı sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşen kongreye ilgi çok büyüktü. Coşkulu geçen kongrede muhtemelen yapılacak olan erken seçime girmeye hak kazanan bir parti olarak, seçmen pusulasındaki yerimizi alacağız. Yapılacak ilk seçimde  iktidar partisinin  alternatifi olarak halkımız Gelecek Partisini tercih edecektir. 83 milyon halkımızın tamamını temsil edecek, güçlü bir kadro ile çıktığımız bu siyasi harekette, yolsuzlukla, yoksullukla ve yasaklarla mücadele bizim birinci önceliğimiz olacaktır. Kendisini özgürlükçü ve demokrat bir görüşe sahip olan her vatandaşımızı birlikte yol yürümeye davet ediyoruz” dedi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2020, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29