Ak Parti Van Yönetimi bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı AK Parti Van 7. Olağan Kongresi sonrası yeni yönetim kurulu üyeleri, ayaklarının tozu ile Milletvekilleri, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile bir araya geldi.

Ak Parti Van Yönetimi bir araya geldi

Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Genel Merkez Van İl Koordinatörü Alaattin Parlak, Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Abdulahat Arvas, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve yeni yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri katıldı.

 

Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleştirilen toplantıda, İl Koordinatörü Alaattin Parlak, Milletvekilleri Gülaçar, Kartal ve Arvas birar konuşma yaparak, gerçekleştirilen ve oldukça coşkulu geçen Kongrenin organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür ederek yeni yönetim kurulu üyelerini de tebrik ettiler.

 

Kapanış konuşmasını yapan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, partilerinin 2023 hedefleri için gecelerini gündüzlerine katarak başarılı sonuçlar elde etmek olduğunu söyledi.

 

Türkmenoğlu, "Teşkilat ilke ve tüzüğüne uygun olarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Hedefimiz başarıdır ve bizler bu başarıya kilitlenmiş durumdayız. Yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile bu bilinç içerisinde hareket edeceklerdir. En kısa süre içerisinde bir plan ve program dahilinde çalışmalarımıza strat vereceğiz. Allah bizleri utandırmasın. Vanımıza, milletimize ve partimize hayırlı olsun” dedi.

 

Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2020, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29