Ak Parti Gürpınar'da Güngör'le yoluna devam edecek

AK Parti Van’ın Gürpınar İlçesi’nde 7. Olağan Genel Kurulu’nu, pandemi kuralları çerçevesinde ve yoğun katılımla gerçekleştirdi. Yapılan oylamada İlçe Başkanı Taha Güngör’le devam kararı alındı.

Ak Parti Gürpınar'da Güngör'le yoluna devam edecek

     Gürpınar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye, Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Milletvekili  Ak parti MKYK üyesi  Osman Nuri Gülaçar ,milletvekili Abdulahat Arvas, il Kordinatörü Alattin Parlak  , AK Partili belediye başkanları, 12 ilçe başkanı, gencik, kadın kolları başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

    Pandemi tedbirleri kapsamında delegeler ve davetliler salona maske, dezenfekte ile ateş ölçer kontrolleri yapılarak alındı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kongreye divan başkanlığını genel merkez Van İl Koordinatörü Alaattin Parlak yaptı. Ardından İlçe Başkanı Taha Güngör, günün anam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştirdi. AK Parti’nin Gürpınar ve Türkiye için önemine de değinen Güngör,” Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ve parti tüzüğümüzün bize gösterdiği yolda kesintisiz ilerleyeceğiz. Partimizi Gürpınar ilçemizde en güçlü yapı haline getirerek 2023'e emin adımlarla ulaşacağız."dedi.

    Daha sonra bir konuşma yapan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Gürpınar'ın son seçimlerde tercihini partilerinden yana kullandığını belirterek," Gürpınarımız bizi tercih etmesinden dolayı çok kısa sürede AK Belediye hizmetlerine kavuşmuştur. İnşallah Gürpınarımız her yönüyle örnek bir İlçemiz olacaktır. Partimizin 2023 hedefleri var. Bu hedeflerimize ulaşabilmemiz için bizlerin her zamankinden çok daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekir. Bu hassasiyetlerimiz doğrultusunda bugüne kadar emek veren her teşkilat mensubumuza sonsuz teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum"şeklinde konuştu.

    Daha sonra Milletvekilleri Abdulahat Arvas ve Osman Nuri Gülaçar, birer konuşma yaparak partilerinin genel politikaları ve çalışmaları hakkında delegeleri bilgilendirdiler.

   Konuşmaların ardından faaliyet ve gelir-gider raporları okunarak oylandı.

    Ardından yapılan oylamada mevcut İlçe Başkanı Taha Güngör,  tüm delegelerin oyunu alarak İlçe başkanlığına yeniden seçildi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2020, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER