AK Parti'den videokonferans yarışması

AK Parti Van Gençlik Kolları Başkanlığı, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek sokağa çıkma yasağı bulunan 16-20 yaş arası gençlerin katılabileceği bir videokonferans bilgi yarışması düzenliyor.

AK Parti'den videokonferans yarışması

 Konuyla ilgili olarak bilgi veren AK Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan, yarışmanın Van ve ilçelerinde ikamet eden gençler arasında yapılacağını duyurdu. Amaçlarının, evde kalma zorunluluğu bulunan 16-20 yaş arası gençlere hoş vakit geçirmelerini sağlamak, bilgilerini ölçe fırsatı oluşturmak olduğunu dile getiren Çalağan, “ Gerek ülkemizi, gerekse dünyamızı etkisi altına alan Covid-19 salgınına karşı gençlerin evlerinde huzurlu ve güvenli bir şekilde değerli vakit geçirmeleri için gece gündüz demeden çalışıyoruz. “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır”  düsturuyla çıktığımız bu yolda aynı nispette devleti ve milleti için çalışan bir gençlik olmanın idealiyle koşmaktayız. Bu düsturla Vanlı gençlerimizin bilgi dağarcıklarını artırmayı ve kendilerini ölçmelerini istiyoruz. Evden çıkamayan gençlerimizi videkonferans aracılığı ile bir araya getirecek, kaybetmedikleri bir yarışma ortamı sağlayacağız. Bu yarışmaya katılan her gencimize kitap hediye edeceğiz. Ayrıca yarışmada birinci gelen genç kardeşimize bisiklet, ikinciye kol saati ve üçüncüye ise 250 lira değerinde hediye çeki verilecektir. Başvurularını almaya başladığımız yarışmamızı, 27 Nisan tarihinde online olarak yapacağı” dedi.

Çalağan, yarışmaya katılım şartlarını ise şöyle sıraladı;

1-    Yarışmaya 16-20 yaş aralığı bulunan gençler başvurabilecekler.
2-    Yarışmaya başvuran adaylar Van merkez ve ilçelerinde ikamet etmek zorundadırlar.
3-    Yarışma online olup Teamlink uygulaması üzerinden yapılacaktır.(Uygulamanın indirilmesi ile ilgili adaylara bilgi verilecektir.)
4-    Yarışmaya başvuran adaylar arasında online kura çekilip 24 asil 5 yedek aday seçilecektir.
5-    Yarışma aşamalı olarak kurada ismi çıkan adaylardan sırasıyla ikişer kişi alınıp eleme usulüyle yapılacaktır. Yarışmada son ilk üç kişiye belirtilen ödüller verilecek, kalan 21 kişiye kitap hediye edilecektir.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2020, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29