Afacan: Kazanacağımızdan eminim!

Vanspor Teknik Direktörü Serkan Afacan, yarın oynanacak olan Sivas Belediye maçında hedeflerinin 3 puanla ayrılmak olduğunu söyleyerek, “Sivas Belediyesspor maçına aynı coşku ile aynı arzu ve istekle hazırlanıyoruz ve kazanacağımıza eminim. İlk hedefimiz Sivas Belediye maçında 3 puanla ayrılmak” ifadelerini kullandı.

Afacan: Kazanacağımızdan eminim!

     Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, yarın kendi sahasında Sivas Belediyesspor’u konuk edecek. Vanspor’da hedef Sivas Belediyespor karşısında 3 puan.

    Teknik Direktör Serkan Afacan ve ekibi yönetiminde Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri’nde çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren Vanspor’da keyiflerin yerinde olduğu gözlemlendi.

   Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Vanspor Teknik Direktör Serkan Afacan, futbolcularının Sivas maçında ellerinden gelenin fazlasını yapacağına inandığını söyledi. Sivas Belediyesspor maçında coşku, arzu ve istekle hazırlandıklarını söyleyen Afacan, maçı kayıpsız geçmek istediklerini ifade etti.

 

   “KENDİ EVİMİZDE 3 PUANLA TANIŞMAK İSTİYORUZ”

   Sivas maçını çok önemsediklerini belirten Afacan, “Bu hafta gerçekten çok iyi hazırlandık. Aramıza Yaser Yıldız, Atamer Bilgin, Burhan Arman katıldı. Yiğit Gökoğlan 2 haftalık covid sürecinin ardından o da aramızda. Çok iyi bir hazırlık periyodu geçirdik. Her geçen gün bir birine alışan bir takım. Totalde baktığınızda 15 gündür birlikte çalışan bir takımız. Ama çocukların gayreti gerçekten çok iyi, bu hafta kazanmak için ellerinden gelenin daha fazlasını yapacaklarını biliyorum. Kadro derinliğimiz daha da iyi hale geldi. Rotasyon yapma şansımız oldu. Onun için bu haftaki maçı gerçekten çok önemsiyoruz. Kendi evimizde 3 puanla tanışmak istiyoruz. Geçen haftalarda da bunu gerçekten çok hak ettik. Baktığınız zaman Tarsus maçında 90+3’te yenilen bir gol var. Aynı zamanda girilen birçok gol pozisyonumuz var. Geçen haftaki Kırklareli maçında girdiğimiz gol pozisyonları var. 65. Dakikaya kadar rakibe şut çekme şansı bile vermemişiz. Maçın geneline baktığınızda 9 tane korner kullanmışız. Buda bu maçı gerçekten ne kadar istediğimizi gösterdi” diye konuştu.

 

   “SİVAS BELEDİYE MAÇINI KAYIPSIZ GEÇMEK İSTİYORUZ”

   Sivas Belediye maçında hedeflerinin 3 puanla ayrılmak olduğunu söyleyen Afacan, “Sivas Belediyesspor maçına aynı coşku ile aynı arzu ve istekle hazırlanıyoruz ve kazanacağımıza eminim. İlk hedefimiz Sivas Belediye maçında 3 puanla ayrılmak. Şuanda tek odaklandığımız nokta burası. Önümüzdeki hafta deplasmanda Pazarspor’la karşılaşacağız. O maçı konuşmak henüz erken. İlk olarak Sivas Belediye maçını kayıpsız geçmek istiyoruz. Kadromuzda şuanda genç takımdan gelen oyuncularla birlikte 18 tane futbolcumuz var. Bir covid süreci var. Rakip takımların kadrolarına baktığınız zaman 23-24 kişiden aşağı değil. Bizim 18 futbolcumuz 3 kalecimiz var. Bu 18 futbolcumuzdan 4 tanesi zaten alt yapıdan gelen çocuklarımız. Onlarda çok büyük bir gayret içerisindeler. Takım içerisinde yer almak adına mücadele veriyorlar” dedi.

 

   “ÇOK İYİ BİR VANSPOR İZLETECEĞİZ VE BU MAÇTAN 3 PUANLA AYRILACAĞIZ”

   Oyuncu sayılarının biraz daha artması gerektiğini söyleyen Afacan, “Tabi buna karar verecek olan başkanımız ve yönetim kuruludur. Bunun birde ekonomik boyutu var. Bu konuda bütün tasarruf başkanımıza aittir. Kendisi ile sürekli istişare halindeyiz ve takımımızdaki oyuncu sayımızın artması gerektiği konusunda özellikle bu süreçte onunla hem fikiriz. Transferin son günlerine girdiğimiz bu günlerde oda çok büyük bir gayret içerisinde. Aramıza yeni futbolcular katmak için hep beraber uğraşıyoruz. Maçların seyircisiz oynanmasından ötürü tabii ki seyircimiz ile tanışamadık. Ama ben geçen yıllarda Vanspor taraftarının ne kadar takımına sahip çıkan, ne kadar takımı ile bütünleşen bir taraftar olduğunu biliyorum. Onlar gibi bizde 3 puan istiyoruz. Evimizde bu hafta 3 puanla tanışmak için bütün hafta çok büyük bir gayret içerisinde çalıştık. Çalışmalarımızın hepsi 3 puan üzerineydi. İnanıyorum ki bu hafta sahaya çıktığımızda çok iyi bir Vanspor izleteceğiz ve bu maçtan 3 puanla ayrılacağız” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2020, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER