Afacan: İyi bir Vanspor izletmek istiyoruz

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serkan Afacan, taraftarlara iyi bir Vanspor izletmek istediklerini belirterek, Vanspor’u grupta yarışır bir hale getireceklerini söyledi.

Afacan: İyi bir Vanspor izletmek istiyoruz

      Vanspor Futbol Kulübü, 2020-2021 Futbol sezon için Erzurum’da çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

       Özel açıklamalarda bulunan ve Vanspor’daki kadro devamlılığına dikkat çeken Vanspor Teknik Direktörü Serkan Afacan, Vanspor’u hedefine, layık olduğu yere ve yarışır bir hale getirebilmek için çabaladıklarını belirtti.

Tanımlı bir oyunlarının olduğunu belirten Teknik Direktör Afacan, bu tanımlı oyunu Vanspor’da oynayıp başarılı olmak istediklerini ifade etti. Taraftara da seslenen Afacan, her şartta ve koşulda kendilerini desteklemelerini istedi.

Vanspor’u grupta yarışabilir bir takım haline getireceğime söz veren Teknik Direktör Afacan, yeni nitelikli oyuncularla Vanspor’u hedefine, layık olduğu yere ve yarışır bir takım haline getirmek istediklerini söyledi.

 

    “VANSPOR’U LAYIK OLDUĞU GETİREBİLMEK İÇİN ÇABALIYORUZ”

   Vanspor’daki kadro devamlılığına dikkat çeken Afacan, “Geçen yıl play-off oynayan Sancaktepe, Tuzla ve Manisapor takımlarının geçen seneden oynayan 6 oyuncusuyla bu yıl final oynadığını gördük. Dolayısıyla kadrodaki devamlılığın başarıyı getirdiğini söyleyebiliriz. Vanspor’da da Sayın Başkanımız geçen yıl kadroda bulunan birçok futbolcu ile tekrar anlaşarak bu kadro devamlılığının Vanspor’da da sağlandığını görüyoruz. Aramıza katılacak yeni nitelikli oyuncularla Vanspor’u gerçekten hedefine, layık olduğu yere ve yarışır bir hale getirebilmek için çabalıyoruz. Bütün çabamız bu yönde” dedi.

 

    “İYİ BİR VANSPOR İZLETMEK İSTİYORUZ”

    Vanspor’daki transferlere de değinin Afacan, “Ben göreve gelmeden önce 3 tane futbolcu alınmıştı. Cihan, Sedat ve kaleci Bekir alınmıştı. Deneme için kampa aldığımız bir stoperi dün gönderdik. Bunun dışında şuanda dış transferimiz yok. Bundan sonra nitelikli dış transferlerle takımımızı grubumuzda yarışır hale getirmek istiyoruz. Başkanımızın bu konuda çok büyük bir çabası var. Her dakika kendisi ile irtibat halindeyiz. Taraftarımıza iyi bir Vanspor izletmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

    “VANSPOR’UMUZU BU GRUPTA YARIŞABİLİR BİR TAKIM HALİNE GETİRECEĞİME SÖZ VERİYORUM”

    Tanımlı bir oyunlarının olduğunu belirten Afacan, “Serkan Afacan’ın öncelikle hedefi genç futbolcuları Türk futboluna kazandırmak gibi bir misyonu olsun istiyorum. Birde tanımlı bir oyunumuz var. Tanımlı bu oyunumuzu Vanspor’da oynayıp başarılı olmak istiyoruz. Herkes ağzımızdan şampiyonluk sözü duymak istiyor. Ben ekibimle 8 ay sonrasını planlayamam. Ama şunun sözünü verebilirim; özellikle başkanımızın önderliğinde koşullar yerine geldiği sürece Vanspor’umuzu bu grupta yarışabilir bir takım haline getireceğime söz veriyorum. Taraftarımıza da şunu söylüyorum; her şartta ve koşulda lütfen bizi desteklesinler. Çünkü bizim gerçekten desteğe ihtiyacımız var. Feyyaz Uçar hoca Türk futbolunda önemli bir karakter. Hem futbolcu anlamında, hem de teknik direktör anlamında rol model olmuş birisi. Dolayısıyla Feyyaz hocayla çalışmak benim için bir şans. Ortak bir dilimiz var. Bu ortak dilimiz ise futboldur” diye konuştu.

 

    “İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ VAR”

    Erzurum kampında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Afacan, “Erzurum kampımız devam ediyor. 12 gün burada kamp yapacağız. Bu süreçte 3 tane hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Tanımlı bir oyunumuz var ve bu tanımlı oyunumuz üzerinden futbolcularımıza parçadan bütüne bir antrenman planladık burada. Futbolcularımızda gayet istekli ve arzuludurlar. Onlarda bu pandemi sürecinden sonra futbolu gerçekten çok özlemişler. İyi bir hazırlık dönemi var. Şartlar, otel, sahalar çok uygun. İnşallah sakatlıksız, hasarsız bir hazırlık dönemi geçiririz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2020, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER