Işık: Her canlının yaşam hakkı kutsaldır

AK Parti İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanı Tülay Işık, her canlının yaşam hakkına saygı gösterilmesini söyleyerek, hayvanların da sahiplenilmesi gerektiğini ifade etti.

Işık: Her canlının yaşam hakkı kutsaldır

   Sokak hayvanlarına yönelik toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla AK Parti Van İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanlığınca. basın açıklaması düzenlendi.

   Van İl Başkanlığı binası önünde basın açıklamasında konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanı Tülay Işık, sahipsiz sokak hayvanlarının beslenmesi ve toplumsal duyarlılığa dikkati çekmek amacıyla bir araya geldiklerini belirtti.

   Amaçlarının, kendilerinin olduğu kadar başkalarının ve yaratılmış diğer canlıların hayatlarını gözeterek yaşamak ve dünyayı güzelleştirmek olduğunu dile getiren Işık, "Dünyanın sahibi insanoğlu değildir. Bu mavi gezegende bizim kadar yüce yaratıcının yaratmış olduğu diğer canlıların ve gelecek nesillerin de yaşama hakkı vardır. Bu hakka saygı göstermeli ve emaneti yarınlara güzel bir şekilde taşımalıyız." diye konuştu.

   Işık, dünyayı insanlarla paylaşan can dostları hayvanlara değer vermek gerektiğini vurgulayarak, sokak hayvanlarını korumanın ve hayatı onlarla paylaşmanın önemine dikkati çekti.

   Hayvansever kadınlarında katıldığı basın açıklamasında sokakta dolaşan  köpeklere  katılımcılar tarafından mama verildi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2020, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER