Yaviç'in kardeşi Lokman Seyyithasanoğlu toprağa verildi

Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç ve Akademisyen Adnan Yaviç’in kardeşi olan Eğitimci Lokman Seyyithasanoğlu hayatını kaybetti. Merhum Seyyithasanoğlu, Garipler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yaviç'in kardeşi Lokman Seyyithasanoğlu toprağa verildi

          Bir süredir hastalığından dolayı Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç’in öğretmen olan kardeşi Lokman Seyyithasanoğlu hayatını kaybetti.

 


         Seyyithasanoğlu için önce Hz. Ömer Camii’nde Cuma Namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Van Müftüsü Nimetullah Arvas’ın kıldırdığı cenaze namazına, merhumun yakınları ve sevenlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı. Merhumun naaşı ardından Garipler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 


        Sevenleri ve yakınlarının oldukça üzgün olduğu görülürken, cenaze törenine; AK Parti Van milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal ve Abdulahat Arvas ile AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, birçok STK temsilcisi, işadamları, eğitimciler ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

 


       Merhum Seyyithasanoğlu, Van’daki bir okulda öğretmenlik yapıyordu. Üç çocuğu bulunan 44 yaşındaki Lokman Seyyithasanoğlu çevresinde sevilen bir isimdi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2019, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER