YAKA Marketler personellerine eğitim…

Yaka Marketler Zinciri Müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmak için personel eğitimlerine devam ediyor.

YAKA Marketler personellerine eğitim…

    Daha önce verilen kişisel eğitimler ile birlikte kalifiyeli eleman yetiştirme konusunda da başarılı bir grafik çizen Yaka Marketler Zinciri, personel eğitimlerine devam ediyor.

    Hizmet sektöründe farkındalık yaratan çalışmalara imza atan Yaka Marketler Zinciri bünyesinde çalışan personeline Uzman Eğitmenler tarafından eğitim vererek müşterilerine kaliteli bir hizmet sunuyor.

   Eğitim Uzmanı Deniz Uludoğan nezaretinde Yaka Personeline Duygusal Zeka, Stres Yönetimi ve Müşteri İlişkileri konulu eğitimler verildi.

   Müşterilerine daha kaliteli hizmet vermek adına Personellere çeşitli eğitimler verdiklerini ifade eden Yaka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman, “Yaka Market olarak ilk günden bu yana müşteri memnuniyeti ve kalifiyeli eleman yetiştirme konuları öncülüğümüz olmuştur. Hizmet vermiş olduğumuz tüketim sektöründe işimizin sadece satış olmadığını, müşteri memnuniyeti, kaliteli bir hizmet anlayışı olduğunu söylemek isterim. Van’ın güvenilir, kaliteli hizmet veren tek markası olma yolunda ciddi adımlar atarak kalitemizi kanıtlamak istiyoruz. Bu doğrultuda personellerimize dönem dönem çeşitli eğitimler veriyoruz. Verilen eğitimler ile birlikte hizmet kalitemizi daha da arttırmayı hedefliyoruz. Personellerimize verdiğimiz eğitimlerin geri dönüşümü olumlu bir şekilde yansıyor. Hizmet kalitemiz ve Personel eğitimlerimiz ilerleyen günlerde devam edecektir” dedi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2020, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29