VİŞAD'ta, Hatunoğlu dönemi sürüyor

3. Olağan Büyük Kongresini gerçekleştiren VİŞAD, seçime tek listeyle girdi. Üyelerin tamamından destek alan kurucu ve mevcut Genel Başkan Ahmet Fatih Hatunoğlu yeniden Genel Başkan seçildi. Bürokrasinin yoğun katılımıyla gerçekleşen Genel Kurul da Hatunoğlu icraatlarını, bundan sonraki süreçte yapacaklarını ve VIŞAD'ın 10 yıllık Hedeflerini slayt gösterisiyle anlattı.

VİŞAD'ta, Hatunoğlu dönemi sürüyor

                Van İş Adamları Derneği 3. Olağan Genel Kurulunu Elite World Otel’de gerçekleştirdi. Genel Kurula; Van Milletvekili İrfan Kartal, TBMM Başkanı Başdanışmanı Adnan İnanç, Denizcilik Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Refah Partisi Genel Başkan yardımcısı Zafer Emanetoglu, HDP Parti Meclis Üyesi Dr. Şadi Özdemir,  VanFed Başkanı Fevzi Donat, Van Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar, Anadolu Konfederasyonu Başkanı Yusuf Tuncil ve STK başkanları katıldı.
Üyelerin talebi üzerine tek listeyle seçime giren VİŞAD, kurucu ve mevcut Genel Başkan Ahmet Fatih Hatunoğlu bütün üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

 


       Yeniden Genel Başkan seçilen Hatunoğlu, bu güne kadar gerçekleştirdikleri faaliyetlerini sinevizyon eşliğinde anlattı. Yeni dönemde yoğun bir çalışmanın kendilerini beklediğini belirten Hatunoğlu, slayt görüntüleriyle madde madde hedeflerini anlattı.
VİŞAD’da bir ilk
  VİŞAD’ın hedef ve ilkelerine değinen Hatunoğlu, yeni yönetim dışında Yüksek Danışma Kurulunu kurduklarını söyledi. Van’ın Kanaat önderlerinden oluşan Yüksek Danışma Kurulu şu isimlerden oluştu:
   Yüksek Danışma Kurulu
Cemalettin Şevli
Faruk Biner
Mujdat Çelik
Maşuk Gülaçar
Cevdet Kıran
Cihan Mumcuoğlu
Abdulvahap Eraslan
Şefik Gül
Alaattin Ulugöl
   Protokol konuşmalarıyla devam eden kongrede salonun dolup taşması ise dikkatlerden kaçmadı. VİŞAD’ın yeni yönetimine şu isimler seçildi:
    Yönetim Kurulu Asil Üyeler
A.Fatih Hatunoğlu
Aydın Altay
Emrah Tel
Fatih Dadak
Ferit Haktanır
Fesih Tuğay
Fetullah Kardaş
Gürkan Örskıran
Hasan Payzin
Hüseyin Baytar
İsmail Gül
M.Tahir Özalp
Mehmet Ceylan
M.Faruk Demir
Mustafa Çalış
Naim Akay
Nebi Alıcı
Necati Sarıbulak
Nejdet Edemen
Nizamettin Çiçek
Okan Çiftçi
Sami Zana Aslan
Suat Kaya
Seyfettin Bayram
Şahin Erez
Yusuf Çelik
Bölge Başkanları
1. Bölge Sevket Songültekin
2. Bölge M.Zeki Aygün
3. Bölge Muzaffer Şimşek
Denetleme Kurulu Asil  Üyeler
Mürsel Sarı
Emrah Bilecen
Muhlis Balık
Haysiyet Divanı Asil Üyeler
Reşit Yüca
İsa Yavuz
Seyfettin Yabalak.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER