VASKİ'den, Alaköy'e 200 tonluk su deposu…

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, ziyaretlerine Alaköy Mahallesi ile devam etti. Tekataş, Alaköy'de mahallelilerle bir araya gelerek, buraya 200 tonluk yeni su deposu inşa edildiğini belirtti.

VASKİ'den, Alaköy'e 200 tonluk su deposu…

   VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Genel Müdür Yardımcıları Nazım Akman, Emrah Çayırlı ve İşletmeler Dairesi Başkanı Bahattin Önder ile birlikte Alaköy Mahallesine giderek, yapılan su  deposunda incelemelerde bulundu.
 Alaköy Mahallesi Muhtarı Zeki Akyürek'i de ziyaret  eden Tekataş, daha sonra mahalleli ile bir araya gelerek sohbet etti.

   ''Alo der demez işimiz çözülüyor''
   Mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Tekataş ve ekibi mahalle kahvesinde çay içerek VASKİ çalışmaları hakkında kısa süre halkla sohbet etti.
  Mahalle sakinlerinin VASKİ çalışmalarından memnun olduğunu dile getiren Alaköy lüler, ''Alo der demez işimiz çözülüyor'' diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.
   2017 yılı çalışma sezonu boyunca mahallelerde yoğun iş temposu sürdüren VASKİ ekipleri, bilhassa altyapı sorunlarının asgariye indirilmesine yönelik çalışmalar gerçekleştirdi.
  Alaköy Mahallesine 200 tonluk su deposu yapıldı, susuzluk tamamen giderildi. Muhtar Zeki Akyürek, VASKİ'de emeği geçenlere teşekkür etti.
   VASKİ, Tuşba İlçesine bağlı Alaköy Mahallesine de yıllardır eksikliği görülen ancak şimdiye kadar giderilmeyen bir hizmete imza attı. Yoğun nüfuslu Alaköy'de yapılan depo sevinçle karşılandı.
Mahalleye 200 tonluk yeni bir su deposu inşa eden VASKİ, mahallenin büyük bir sorununu giderdi.

     Muhtar Akyürek'ten teşekkür…
   Mahalleye gelen suyun yıllardır yetersiz olduğunu söyleyen Alaköy Mahallesi Muhtarı Zeki Akyürek, "Bu sorunun çözümü için VASKİ'ye başvurduk. Değerlendirmeye alıp kısa zamanda çözüm ürettiler. Mahallemize 200 tonluk yeni bir su deposu yaptılar. Vaskinin desteği ve çalışkanlığı sonucu Mahallemize 200 tonluk su deposu yapılmış oldu. Bu gün de Genel Müdürümüz bize ziyarete gelerek onurlandırdılar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.
    Mahalle sakinlerinden Şerafettin Cancan, ''VASKİ' den memnunuz, herhangi bir arıza durumunda, alo der demez ekipler geliyorlar. Teşekür ederiz'' dedi.
    Sıracettin İşgüleç ise, ''Daha önce görmediğimiz hizmetleri görüyoruz. Bu da bizi memnun ediyor. Sularımızda sıkıntı olduğu zaman hemen dediğimiz gibi anında gelip yapıyorlar.Allah VASKİ çalışanlarından razı olsun.'' dedi.
    Genel Müdür Ali Tekataş da, "Alaköy' e ilk kez geliyorum, çok farklı, temiz ve örnek bir mahallemiz. Düzenli bir mahalle ve dayanışma içinde çalışmalar yürütülüyor. Bizler de tüm Van'ın olduğu gibi, Alaköy'ün de mutluluğu için hizmet ediyoruz. Bu depo ile susuzluk giderildi. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER