VASKİ birçok hizmeti ihaleye çıkmadan yapıyor

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ), devam eden bir çok hizmeti ihaleye çıkmadan kendi imkanları ile yaparak büyük tasarruf sağlıyor.

VASKİ birçok hizmeti ihaleye çıkmadan yapıyor

         VASKİ israfı önlemek ,hizmetlerin kesintisiz sürmesini sağlamak için sıkı tedbirler aldı.. Bu yıl ihaleye çıkılmadan kendi araç ve personeli ile baca yükseltme hizmetinde yıllık 2 milyon 500 bin liralık bir tasarruf sağlayacak.

      Geçen yıl aynı fiyatla ihaleye çıkılmasına rağmen bu yıl VASKİ kendi imkanları ile aynı sürede rögar kapakları yükseltmeyi gerçekleştiriyor

 

 

        . Bacaların yükseltilmesi ile asfalt altında kalan rögar kapakları yüzeye çıkarılıyor. Böylelikle tehlike arz eden ve tahrip olan bacaların yenilenmesi gerçekleştiriliyor.

Baca değişimi çalışmaları merkezi ilçelerde devam ediyor. Çalışmaları yerinde denetleyen VASKİ Genel Müdür Yardımcısı İhsan Geylan yetkililerden bilgiler alarak işçilere verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

 

 

       Van Büyükşehir Belediyesi de VASKİ’ye çalışmaların kesintisiz sürmesine yönelik olarak tam destek verdi. Şimdiye kadar ihale ile yapılan bir çok hizmetin bundan sonra kurumun kendi imkanları ile yapılabilmesine olanak sağlanarak VASKİ’ye elaman desteği sunuldu.

 

          Daha önce ihale ile yapılan birçok hizmet şimdi VASKİ ve Van Büyükşehir Belediyesinin işbirliği ile hem bütçeden hem de zamandan tasarruf edilerek yapılacak. Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2019, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER