VANSET üyelerinden, Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret…

Van'da kültürel ve sanatsal etkinliklerini aralıksız sürdüren Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu ( VANSET) üyeleri, önceki gün Van Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

VANSET üyelerinden, Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret…

          Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına atanan M.Nuri Bekiroğlu'nu ziyeret eden ve Van'da yapılacak kültürel faaliyetler hakkında karşılıklı istişarelerde bulunan Vanset üyeleri ziyaretten duyurdukları memnuniyeti belirtiler.

 


       Söz konusu ziyaretle ilgili açıklama yapan Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu Başkanı Orhan Demirtaş, "Vanset topluluğu olarak Van'da bugüne kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız çalışmalarda, karşılıklı istişarenin ve işbirliğinin önemine binaen,  bugün  Van Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına atanan çiçeği burnunda M.Nuri Bekiroğlu ' nu ziyaret ederek bir dizi görüşmelerde bulunduk. Tabi Van kültür bakımından kadim ve zengin bir kent. Bu doğrultuda biz sanatseverler olarak kendimizi Van'a karşı sorumlu hissediyoruz. İstiyoruz ki bundan sonra kültürel çalışmaları belediyemiz ile birlikte yapalım. Böylece çalışmalarımız daha nitelik kazanır. Bu vesile ile bizi makamında ağırlayan ve bize zaman ayıran başkanımıza  Vanset adına çok teşekkür ederim”  dedi.

 

 
       Vanset üyeleri ziyaret anısına başkan M.Nuri Bekiroğlu'na Ahmet Zahiroğlu tarafından adının kaligrafi ile yazılı isimliği hediye etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.  

 


      Vanset üyeleri daha sonra Van Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı’na atanan Adnan Ergenç’i ziyaret ederek hayırlı olsun diyerek kurumdan ayrıldı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2019, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER