Van Ticaret ve Sanayi Odası'ndan anlamlı destek...

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) sosyal sorumluluk kapsamında kentteki kamu hastanelerine, Kızılay Şubesine ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na örnek teşkil edecek destekte bulundu.

Van Ticaret ve Sanayi Odası'ndan anlamlı destek...

   Van TSO Yönetim Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda; SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi, Kızılay Van Şubesi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine, bebek maması, bebek bezi, oyunca, giyim ve kitap desteği sağlandı. Sosyal sorumluluk kapsamında yardıma muhtaç vatandaşlara da gıda kolisi desteği yapıldı.

   Gerçekleştirilen destekleri Van TSO Yönetim Kurulu Üyesi Eren Görsel Görmen ve Genel Sekreter Cengiz Aras, SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi yetkililerine teslim etti.

  Yönetim Kurulu Üyesi Görsel Görmen sosyal sorumluluk kapsamında Van TSO'nun desteklerinin devam edeceğini belirtirken, kamu hastaneleri ve diğer kurum kuruluş yetkilileri ise Van TSO yönetimine teşekkür etti. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2020, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER