Van'dan, Giresun'a kardeşlik eli uzatıldı

AK Parti Van İl Başkanlığı ve Van Berberler ve Kuaförler Odası iş birliği ile Giresun’da meydana gelen sel felaketinde zarar gören 7 adet kuaför dükkânı için Giresun’a kardeşlik eli uzatılarak, dükkânların onarım çalışmalarına başladı.

Van'dan, Giresun'a kardeşlik eli uzatıldı

   AK Parti Van İl Başkanlığı ve Van Berberler ve Kuaförler Odası meydana gelen sel felaketinde büyük zarar gören Giresun’a el uzattı. Giresun’da selden zarar gören 7 adet kuaför dükkânı için onarım ve yeniden dizayn çalışmalarına start verildi.

   AK Parti Van İl Başkanlığı ve Van Berberler ve Kuaförler Odası’nın başlattığı ‘Giresun’a Kardeşlik Eli’ kampanyası kapsamında 7 berber dükkânını A’dan Z’ye yeniden onarılacak.

   Dükkânların onarımı için Giresun’da bulunan Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, “Van Berberler ve Kuaförler Odası olarak Giresun’un Dereli ilçesinde sel felaketinde işyerini kaybeden 7 berber dükkânını A’dan Z’ye tüm kurulumlarına başladık” dedi.

   Dükkan onarımlarının kısa süre içerisinde bitirilmesi ve Van’dan gidecek heyet tarafından da resmi olarak açılışlarının yapılması hedefleniyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 20:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER