Van'daki Veda Turizm Şirketi'ne ziyaretler…

Veda Turizm Hac-Umre Organizasyon ve Seyahat Acentesi bürosuna Sağlık, Diyanet ve Basın camiasından önemli isimler hayırlı olsun ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Van'daki Veda Turizm Şirketi'ne ziyaretler…

    Van'da Veda Turizm Hac-Umre Organizasyon ve Seyahat Acentesi yetkili isimlerinde Adalet Dara'yı Hacı Hidayet Cami İmamı H.A Hamit Geylani, Diyanet İşlerinde çalışmış H.İbrahim Aydın, eski Van Belediye Başkan yardımcısı ve Hastane müdürlerinden Fevzi Türkmen ile Yerelvanhaber Gazetesinin imtiyaz sahibi Erhan Uğurlu  hayırlı olsun ziyaretlerini gerçekleştirdi.

   Veda Turizmin kısa sürede Van halkının gönlünde önemli bir yer edindiğini belirten Hacı Hidayet Cami İmamı Hamit Geylani, "Başarı zor bir iştir. Deneyim ister, tecrübe ister. Tüm zorlukların üstesinde gelerek adından söz ettiren Veda Turizmin işletme sahiplerini canı gönülden kutluyorum'' dedi.

    Diyanet işlerinin emektar ismi İbrahim Aydın ise, "Mütevazı, güler yüzlü ve düzgün kişiliği ile tanınan Adalet Dara kardeşimi tebrik ediyorum. Tabi ki başarı her zaman ekip işidir. Veda Turizmin çalışan tüm ekibini takdir ediyorum" dedi.
Yaptığı  açıklamalarıyla her zaman gündem konusu olan eski Van Belediye Başkan yardımcısı ve Hastane müdürlerinden Fevzi Türkmen ise ''Hac ve Umre organizasyonlarının kutsal bir görev olduğunu dolayısıyla herkesin gönlünde güzel bir yer edinen Veda Turizmi tebrik eder başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

    Yerelvanhaber imtiyaz sahibi Erhan Uğurlu da Adalet hanımı daha önceden STK'lardaki başarılarından dolayı yakınen tanıdığnı söyleyerek, "Van'da eksikliğini yaşadığımız seyahat turizm hizmetini güvenilir ve konforlu bir şekilde tekrar hemşehrierimize sunduğu için kendilerine teşekkür ediyoruz ''açıklamasını yaptı.

    Yapılan ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Veda Turizm seyahat acentesi işletme sahibi Adalet Dara, "Birbirinden kaliteli hemşehrilerimin ziyareti beni oldukça onure etti.Kuruluşumuzdan bu yana bizleri yalnız bırakmayan ve destek sunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2018, 18:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER