Van'da, pandemiye rağmen yeni işyerleri açılıyor

Koronavirüs salgınından dolayı dünyada ve ülkemizde birçok iş yeri kapısına kilit vururken, Van’da yeni iş yerleri hizmete açılıyor. Van’da TU-HA adlı lahmacun salonu koronavirüs tedbirleri ile hizmete açıldı.

Van'da, pandemiye rağmen yeni işyerleri açılıyor

   Van’daki 2 şubesiyle kebap salonu olarak hizmet veren TU-HA lokantası, bu defa lahmacun ve pide üzerine 3. Şubesini açtı. İşletme sahiplerinden Haydar Turgut, 3. Şubeyi açmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek yakında 4. Şubeyi de açacaklarının müjdesini verdi.

   Van’da kaliteli hizmet veren lokantaların başında gelen isimlerden biri olan TU-HA, bu defa lahmacun ve pide sektöründe şube sayısını arttırıyor. Fevzi Çakmak Caddesi, Ezberciler İş Merkezi karşısında hizmet veren iş yerinin açılışına çok sayıda kişi katılırken, açılışta resmi tören yapılmayıp sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet edildi.

 

GECE 24:00’E KADAR HİZMET VERİLECEK

   Açılışta konuşan işletmeci Haydar Turgut, 3. Şubeyi yaklaşık 220 Bin TL’ye açtıklarını belirterek, “2000 yılından bu yana lokanta sektöründe çalışıyorum. Ben tek değilim. Burayı hissedarlarımızla birlikte açtık. Fakat ben işletiyorum. İlk önce Beşyol mevkiinde TU-HA Kebap Salonu’nun 1. Şubesini açtık. Sonrasında arkadaşlarla beraber 2. Şubeyi açmayı düşündük ve Ezberciler İş Merkezi arkasında bu şubemizi de açmış olduk. Daha sonra müşterilerin talepleri doğrultusunda Lahmacun ve Pide üzerine 3. Şubemizi açmak istedik. Şuan 3. Şubeyi açmanın gururunu ve yaşıyoruz. 3. Şubemiz yaklaşık 220 Bin TL civarında bir yatırım yapılarak bizlere mal oldu. Haftanın 7 günü gece saat: 24:00’e kadar işletmemiz açık bir şekilde hizmet verecektir. Burada çift vardiyalı olarak çalışıyoruz. Ayrıca ev ve iş yerlerine de sipariş alarak hizmet ediyoruz, her yere sipariş gönderiyoruz. Genel olarak 3 şubemizde 75 civarında kişiye istihdam sağlıyoruz. Personel sayımızı arttırmayı düşünüyoruz. 4. Şubeyi de açmak gibi bir düşüncemiz var. Pandemi sürecinde bu bir risk değil midir? Diye soran arkadaşlara cevaben, temiz olan hiçbir yer risk değildir demek istiyorum. Bizler işin yürüyeceğine inanıyoruz. Bizler zaten burada koronavirüs tedbirleri kapsamında kontrollü olarak hizmet vermekteyiz. Tabi ki pandemi süreci çok sıkıntılı ve zorlu bir süreçtir, umarım bu zorlukları da biran önce atlatırız” ifadelerini kullandı.

Bölge Gazetesi:Emre An

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2020, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER