Van'da gençlerin ve çocukların lunapark keyfi...

Van'da hava sıcaklığından bunalan vatandaşlar, özellikle akşam ve gece saatlerinde kendilerini dışarı atıyor. Eğlenmek isteyen gençler ve çocuklar ise ailelerini ikna ederek soluğu lunaparkta alıyor. Edremit'teki Lunapark, son zamanlarda yoğunluğu ile dikkat çekiyor.

Van'da gençlerin ve çocukların lunapark keyfi...

           Van'da özellikle akşam saatlerinde havanın serinlemesini fırsat bilenler  evden dışarı çıkarak sahilde geziyor,  dışarıda vakit geçiriyor.
Kimi ailesiyle birlikte parklarda gezerken, kimi ise eğlenceli vakitler geçirmek için soluğu lunaparklarda alıyor.
Edremit ilçesinde Kocaeli Parkı karşındaki lunapark, özellikle akşam saatlerinden sonra,  gece geç vakitlere kadar dolup taşıyor.
Gençler ve çocuklar ailelerini de ikna ederek lunaparklarda doyasıya eğleniyor.

 


         Lunapark işletmecisi Mehmet Yılmaz son zamanlarda özellikle akşam saatlerinden sonra büyük yoğunluk olduğunu belirterek, "Havanın akşam saatlerinden sonra serinlemesini fırsat bilenler lunaparkımıza akın ediyor. Lunaparkımızı ailelerin tercih etmesi, bizleri çok sevindiriyor. Anne ve babalar çay bahçesinde çaylarını yudumlarken, çocukları da doyasıya eğleniyor" dedi.

 


        Lunaparktaki tüm eğlence makinalarının güvenliğinin, kendileri için büyük önem arz ettiğini belirten Yılmaz, "Eğlence makinalarımızın yıllık, aylık, haftalık ve hatta günlük bakımları sürekli yapılıyor. Bizim için güvenlik çok çok önemli. Bugüne dek sıkıntılı bir durumla karşılaşmadık. Çünkü gerekli kontroller sürekli yapılıyor. Çocukların, gençlerin, ailelerin bineceği tüm makinalar elden geçiyor ve bakımları bir bir yapılıyor" diye konuştu.

 


             Lunaparkta, gondol, ranger, atlı karınca, büyükler için tren, çocuk treni, dönme dolap, helikopter, çarpışan araba gibi eğlence makinalarının olduğunu söyleyen Mehmet Yılmaz, "Çocukların ve gençlerin tercihine göre çok sayıda eğlence makinaları yer alıyor. En çok tercih edilenler, tren, ranger, gondol ve çarpışan araba oluyor. Tabii herkesin tercih ettiği eğlencelerden biri de dönme dolap. Aileler çocukları ile birlikte biniyor. Herkesi lunaparkımıza eğlenmeye bekliyoruz" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2019, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER